Υδροχόε... τι σε περιμένει το 2021;
Astrology

Υδροχόε... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Ε, λοιπόν, ναι! Το 2021, δείχνει ότι θα είναι η χρονιά σας! Ο Δίας (με τα σου) θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για αρκετούς μήνες, ενώ παράλληλα, θα έχετε σύντροφο και τον Κρόνο (ΟΚ, ίσως θα μπορούσατε να ζήσετε και χωρίς αυτόν, αλλά αφού η προσφορά είναι 2 σε 1, θα τον λουστείτε…)

Ο Ιανουάριος ξεκινά με Δία, Κρόνο, αλλά κι Ερμή στο ζώδιό σας, επομένως, μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή με μυαλό καθαρό, να πάρετε ώριμες αποφάσεις και… να τις πάρετε σας παρακαλώ πριν τις 31 που γίνεται ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας. Ναι, η πρώτη πλανητική τρικλοποδιά του έτους κλήρωσε σε εσάς, αλλά σφίξτε τα δόντια, ράψτε το στόμα σας και κάντε υπομονή, στις 21 του Φλεβάρη, τελειώνει. Ο Φεβρουάριος μπορεί να έχει ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 21, αλλά για βοήθεια σας δίνει την Αφροδιτούλα στο ζώδιό σας να σας κάνει ένα μαλλί… άλλο πράγμα! Μεταξύ αστείου και σοβαρού, θα γοητεύσετε και θα γοητευτείτε, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Ο Μάρτιος εκτός από πολύ Ιχθύ που δεν σας ενθουσιάζει, έχει και Άρη στους Διδύμους! Ω, ναι, θα σας βοηθήσει να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια, να ξεδώσετε, να ερωτευτείτε και να διεκδικήσετε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους! Ο Απρίλιος θα κουβαλάει αυτόν τον υπέροχο Άρη μέχρι τις 24, επομένως, έχετε 2 σχεδόν μήνες μικρά μου να εκφραστείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες από τα κέρατα!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved