Τα 4 ζώδια που δεν φανερώνουν ποτέ τα συναισθήματά τους!
Astrology

Τα 4 ζώδια που δεν φανερώνουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

 Είναι πάντα ψυχρά και απόμακρα!

Το να αποκαλύπτουμε τα συναισθήματά μας είναι ένα δύσκολο πράγμα για τον καθένα από εμάς. Και ποιος μπορεί να μας κατηγορήσει; Όλη μας τη ζωή μας διδάσκουν να συγκρατούμαστε, να είμαστε ψύχραιμοι, ήρεμοι και συγκροτημένοι ενήλικες. Αυτές οι συμπεριφορές οδηγούν κάποιον στο να νιώθει ότι τα συναισθήματά του δεν πρέπει ούτε να τα ακούνε ούτε να τα βλέπουν οι άλλοι. Μόνο όταν βρισκόμαστε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού μας και μακριά από αδιάκριτα μάτια, είναι πιο εύκολο να πονέσουμε, να κλάψουμε και να παραπονεθούμε. Για μερικούς ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό το να μην εκτίθενται στην κριτική των άλλων, όταν συμβεί να έχουν συναισθηματικά ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα να αποστασιοποιούνται από τα συναισθήματά τους και να επιδεικνύουν μια ψυχρή και αδιάφορη συμπεριφορά.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν ρισκάρουν να εκτίθενται και ακολουθούν την τακτική της συναισθηματικής αποστασιοποίησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκπέμπει μυστήριο έως ότου σε μάθει καλά

Η αύρα ενός Σκορπιού είναι πολύ μυστήρια. Αν νιώθει ιδιαίτερα επιφυλακτικός για τα συναισθήματά του, μπορεί να φαίνεται πολύ εκφοβιστικός επιφανειακά. Όσο όμως απομακρυσμένος και ψυχρός κι αν δείχνει, μην μπερδέψεις ποτέ το αινιγματικό παρουσιαστικό του με την απάθεια. Ο κόσμος ενός Σκορπιού είναι απείρως βαθύς και πολύχρωμος πέρα από κάθε πεποίθηση. Ακόμα και όταν επιθυμεί βαθιά να νομίζουν όλοι ότι είναι ένα πλάσμα χωρίς καρδιά, αυτό συμβαίνει επειδή ανησυχεί διαρκώς για...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved