Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 13/01 έως 11/02
Astrology

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 13/01 έως 11/02

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 13/1, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έως και τις 11/02 (που είναι κι η Κινέζικη Πρωτοχρονιά)

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή την περίοδο, θα σε απασχολήσουν αρκετά επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες εξέλιξής σου διατηρώντας αρμονικές σχέσεις με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου. Οι κοινωνικές επαφές θα βοηθήσουν επίσης στην πρόοδό σου. Ναι μεν ζητήματα της καριέρας σου θα έρθουν στο προσκήνιο, ωστόσο, είναι απαραίτητο να περνάς ποιοτικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σου. Δεν θα υπάρξουν απότομα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, ούτε και στην υγεία σου.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά τυχερή και φέρνει ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Όσον αφορά στα ερωτικά σου ευνοείσαι κι αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητες να συναντήσεις το/η σωστό/η σύντροφο είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, το οποίο θα δείξει ιδιαίτερη κατανόηση. Σε ό,τι έχει να κάνει όμως με την υγεία σου, οφείλεις να προσέχεις γιατί είσαι επιρρεπής σε τραυματισμούς και ατυχήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved