Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!
Astrology

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Θα πιστέψουν οτιδήποτε τους «σερβίρεις»

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και δύσπιστοι απέναντι στα λόγια και τις πράξεις των άλλων. Συνήθως, όταν τους πεις ή τους προτείνεις κάτι, απαντούν «για κορόιδο ψάχνεις;» ή «θα το σκεφτώ και θα σου πω» ή «ας περιμένουμε μέχρι αύριο» κ.λπ.

Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι, για τους οποίους συχνά θα ακούσεις τις εκφράσεις «καλά αυτός είναι μεγάλο κορόιδο», «του το σέρβιρα άνετα», «το κατάπιε αμάσητο», «το έχαψε σαν χάνος» και άλλα τέτοια… κολακευτικά!

Μιλάμε βέβαια, για τα άτομα εκείνα που θεωρούνται και συχνά είναι πιο ευκολόπιστα και αφελή από άλλα, κάτι που δεν οφείλεται τόσο στην έλλειψη οξυδέρκειας εκ μέρους τους, αλλά κυρίως στην παρορμητική και καλοπροαίρετη φύση τους.

Παρακάτω αναφέρουμε τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να «καταπιούν αμάσητο» κάτι που θα τους πουν, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να το σκεφτούν ή να το επεξεργαστούν πριν το πιστέψουν.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, μπορεί να σου ακούγεται κάπως σοκαριστικό, αλλά πρέπει να παραδεχτείς, ότι από τη στιγμή που θα βάλεις κάτι στο κεφάλι σου, το έντονο πάθος και η παρορμητική φύση σου παίρνουν το προβάδισμα. Θέλεις αυτό που θέλεις και το θέλεις τώρα. Η αλήθεια είναι ότι τρέχεις πάντα με φουλ τα γκάζια και τίποτα δεν σε σταματάει. Ειδικά όταν περιλαμβάνεται κάτι που επιθυμείς πολύ ή δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Σε αυτήν την ξέφρενη πορεία σου...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved