Astrology

Αυτά τα 3 ζώδια είναι μακράν οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού!

Θα κατασκευάσουν το τέλειο ψέμα και δεν θα πάρεις είδηση!

Αν ισχυριστείς ότι ποτέ δεν έχεις πει ψέματα, τότε σίγουρα θα λες… ψέματα! Κάποια στιγμή, όλοι οι άνθρωποι το έχουν κάνει. Είτε έχεις πει ψέματα στη μητέρα σου για το που θα πήγαινες πραγματικά, είτε στους φίλους σου για να προστατέψεις τα συναισθήματά τους, υπήρξαν στιγμές που απόφυγες την αλήθεια για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Παρόλο που κανείς δεν είναι η γνήσια ενσάρκωση της τιμιότητας και της αρετής, υπάρχουν κάποιοι που απλώς είναι καλύτεροι στο να πουν ένα ψέμα με πιο πιστευτό τρόπο από τους άλλους.

Αν και το ψέμα είναι μια αναμφισβήτητα άσχημη συνήθεια και η αλήθεια απελευθερώνει, κανένας δεν περιμένει από εσένα να είσαι 100% ειλικρινής για τα πάντα, όλη την ώρα. Αν το έκαναν, δεν θα ήταν ανατριχιαστικό; Υπάρχουν μερικά πράγματα στη ζωή που πρέπει να μείνουν μυστικά, μερικές αφόρητες σκέψεις που είναι καλύτερα να παραμείνουν μακριά από ξένα αυτιά. Κανένας δεν το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από τα 3 ζώδια της παρακάτω λίστας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ταλέντο τους στα ψέματα για το καλύτερο ή το χειρότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι η πιο ευέλικτη μορφή του ζωδιακού και μπορεί να παρουσιάσει τόσο καλά τα ψέματά του που θα μπορούσαν επίσης να προταθούν για Όσκαρ. Έχοντας την ικανότητα να μετατρέπεται σε έναν διαφορετικό χαρακτήρα κάθε φορά, με μεγάλη άνεση ή και… θράσος, ένας Δίδυμος μπορεί να σου πλασάρει οποιοδήποτε σύνολο λέξεων και να το κάνει πιστευτό. Ακόμα κι αν δεν θες να το παραδεχτείς, μπορεί να ξεγελάσει το μυαλό σου και να πιστέψεις πως οποιαδήποτε δήλωσή του είναι αληθινή. Αν ένας Δίδυμος το θελήσει, μπορεί με ευκολία να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved