Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Υδροχόο; Μάθε τι σημαίνει!
Astrology

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Υδροχόο; Μάθε τι σημαίνει!

Διάβασε τι σημαίνει να έχεις τους προσωπικούς σου πλανήτες στον Υδροχόο

Αυτό το άρθρο σε αφορά, ό,τι ζώδιο κι αν είσαι! Και που θα μάθεις που έχεις αυτούς τους προσωπικούς σου πλανήτες;;;! Ε, απλό! Κάνε κλικ εδώ!

Σελήνη στον Υδροχόο

Το άτομο με Σελήνη στον Υδροχόο, σκέφτεται, δρα κι αντιδρά διαφορετικά από το σύνολο και την κοινή γνώμη. Βλέπει τα πράγματα από μια μοναδική σκοπιά, επιλέγει τον δύσκολο αλλά πρωτότυπο, ανεξερεύνητο δρόμο πολύ απλά γιατί… δεν βλέπει άλλη επιλογή από το να είναι μοναδικό και διαφορετικό! Ναι, είναι κάπως εκκεντρικές προσωπικότητες, διότι δεν επιθυμούν με τίποτα να γίνονται ένα με το πλήθος. Στέκονται έξω και πάνω από αυτό!

Εστιάζει σε ό,τι το ενδιαφέρει, δείχνει επιμονή κι έχει πολλές αντοχές για να περπατήσει το δρόμο που έχει επιλέξει στη ζωή. Του αρέσει να παρατηρεί και πολλές φορές σου δίνει την εντύπωση πως κρατάει απόσταση από όσα μελετάει, μοιάζει να είναι ο μοναχικός καβαλάρης. Έχει πολύ ισχυρό πυρήνα, όσα πιστεύει τα υπερασπίζεται μέχρι τέλους και διαθέτει ένα πολύ κοφτερό και προοδευτικό μυαλό.

Είναι ο επαναστάτης, θέλει να ξεχωρίζει (για καλό σκοπό όμως), ο ιδεαλιστής, εκείνος που θα κάνει το πρώτο βήμα για να βοηθήσει κάποιον, εκείνος που θα υπερασπιστεί τον αδύναμο με σθένος και πάθος. Όπως δεν θέλει να τον περιορίσει κανείς, έτσι κι εκείνος, δεν περιορίζει κανέναν, δέχεται σχεδόν όλες τις παραξενιές των φίλων του και δεν προσπαθεί να αλλάξει κανέναν.

Είναι κοινωνικό ον, όσο μοναχικός κι αν φαίνεται, αλλά είναι όσο κοινωνικός θέλει κι όποτε θέλει! Διαχωρίζει τη θέση του πάντοτε από εκείνη της ομάδας, θέλει να διατηρεί τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα-προσωπικότητα κι όσο παράδοξο κι να ακούγεται, είναι πολύ υπερήφανα άτομα!

Ερμής στον Υδροχόο

Εδώ τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, αν έχεις Ερμή στον Υδροχόο, φαίνεται από μίλια μακριά! Πολύ απλά, δεν σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι. Για το άτομο με Ερμή στον Υδροχόο δεν υπάρχουν κανόνες στον τρόπο σκέψης, δεν υπάρχουν στεγανά, απαγορεύσεις, σωστό ή λάθος. Υπάρχει μόνο άπειρη διάθεση για πειραματισμό κι εξερεύνηση.

Στην προσπάθεια να βρει την αλήθεια, θέτει όχι μόνο πολλές και προβοκατόρικες ερωτήσεις, αλλά μπορεί να το παίξει και συνήγορος του διαβόλου, μόνο και μόνο για να εκμαιεύσει αντιδράσεις και πληροφορίες από το άλλο πρόσωπο! Του αρέσει πολύ να παίζει διανοητικά παιχνίδια με τους άλλους και να ξεσκεπάζει τις προκαταλήψεις τους! Είναι επίσης ο αντιρρησίας της παρέας που διαρκώς θα λέει «όχι» σε κάτι!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved