Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή τους!
Astrology

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή τους!

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 11/2, 21:04 ώρα Ελλάδας, στις 23° 16’ του Υδροχόου Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η συμμετοχή της συνόδου Αφροδίτης και Δία στον Υδροχόο είναι σημαντική, καθώς ανοίγει διάπλατα τις πόρτες σε καινούργιες ευκαιρίες, φέρνει παροχές, δώρα, επιπλέον χρήματα, βελτίωση της ερωτικής ζωής, ευκολίες, λύσεις και τυχερές γνωριμίες.

Ας δούμε ποια ζώδια θα αναγκαστούν να κλείσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή της περιόδου και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις τις ενέργειες εκείνες που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιδιώξεις σου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η τάση ανεξαρτητοποίησης, η πρόκληση κι η τόλμη για καινούργια ρίσκα κι ανοίγματα θα σε συνοδεύουν όλο αυτό το διάστημα, που κρίνεται ενδιαφέρον από πολλές απόψεις, ενώ θα χρειαστεί να αλλάξεις τελείως το υπάρχον καθεστώς ή να αποκοπείς οριστικά από καταστάσεις και πρόσωπα που ούτε φαίνονται πρόθυμα να σε ακολουθήσουν ούτε και σε εξελίσσουν. Επιπλέον, μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, πιο ασυνήθιστη ή προχωρημένη, όχι μόνο δε θα περάσει απαρατήρητη, αλλά θα έχει θετική ανταπόκριση ακόμα κι από άτομα που δεν το περίμενες.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved