Άγιος Βαλεντίνος: Τι δώρο να του πάρεις ανάλογα με το ζώδιό του
Astrology

Άγιος Βαλεντίνος: Τι δώρο να του πάρεις ανάλογα με το ζώδιό του

Σου προτείνουμε μια σειρά από δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο, τα οποία θα ταιριάζουν τόσο στο δικό σου γούστο, όσο και σε εκείνου

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι πάντα μια ιδανική αφορμή για να δείχνεις και να εκφράζεις την αγάπη σου προς τον αγαπημένο σου. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις, είναι χαρίζοντάς του ένα δώρο. Ναι, φυσικά έχει εσένα, αλλά, μεταξύ μας, ένα δώρο αγάπης πάντα δίνει κάτι καλύτερο!

Η επιλογή όμως ενός δώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πριν καταλήξεις σε κάποια απόφαση, θα χρειαστεί να υπολογίσεις σωστά τα γούστα, τις ανάγκες, την αισθητική του παραλήπτη, καθώς και τη χρηματική και συναισθηματική αξία του δώρου και να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Μπορεί να είστε μαζί στη ζωή, αλλά σίγουρα σε κάποιες περιπτώσεις, τα γούστα σας αποκλίνουν.

Πάρε για παράδειγμα τις γεύσεις του myblu. Εσύ προτιμάς τις πιο φρουτένιες (μάνγκο-βερίκοκο και φράουλα-μέντα), ενώ εκείνος προτιμά τις πιο κλασικές (tobacco και tobacco vanilla). Ευτυχώς, το myblu είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που διαθέτει ποικιλία 8 γεύσεων, σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης και καλύπτει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών. Επιπλέον, η συσκευή myblu είναι διαθέσιμη σε 5 χρώματα, προσφέροντας κάτι καλύτερο στην εμπειρία του ατμίσματος μέσα από την ευκολία και απλότητα στη χρήση. Γι’ αυτό το προτιμάτε και οι δύο, εσύ στην κόκκινη συσκευή και εκείνος στη μπλε.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved