Τα 4 πιο κακομαθημένα ζώδια
Astrology

Τα 4 πιο κακομαθημένα ζώδια

Το ένα δεν το περίμενες με τίποτα!

Η λέξη κακομαθημένα, ίσως και να είναι λίγη κάποιες φορές για τα ζώδια αυτά. Πρόκειται για άτομα που έχουν μάθει στην ζωή τους να τα έχουν όλα… δικά τους. Θέλουν να έχουν ανθρώπους γύρω τους, που να ασχολούνται μαζί τους συνέχεια, να τους κάνουν τα χατίρια και το κυριότερο είναι ότι από τους άλλους έχουν πολλές απαιτήσεις. Φυσικά και θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να ικανοποιηθούν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον βάλαμε πρώτο, γιατί σίγουρα περίμενες να διαβάσεις κάτι για τον Δίδυμο. Πρόκειται για ένα ζώδιο το οποίο είναι πραγματικά κακομαθημένο. Θέλει να έχει γύρω του ανθρώπους, που να τον ξελασπώνουν, να του κάνουν δωράκια και φυσικά να τον αποθεώνουν για το μυαλό του και πόσο έξυπνος είναι.

Θέλει να είναι διάσημος, επιτυχημένος, αλλά προτιμά να κάνουν οι άλλοι τη... δύσκολη δουλειά για εκείνον κι αυτός απλά να απολαμβάνει το αποτέλεσμα και την δόξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και πάμε τώρα στην μεγάλη έκπληξη της σχετικής μας λίστας! Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που απαιτεί από τους άλλους την αποκλειστικότητα και την αμέριστη προσοχή τους και φυσικά να μη του χαλάνε την καρδιά...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved