Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάρτιο
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάρτιο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Ο Μάρτιος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Μάρτιο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φταις, δε φταις, φταις...

Με τον Άρη, από τις 4/3 στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο να τα βροντήξεις κάτω και να φύγεις, αφού άκρη δε θα βγαίνει. Μια γλώσσα... 40 πήχες θα βγάζει το ταίρι σου ή ένας συνάδελφός σου, μόνιμα θα είναι σε διαφωνία μαζί σου και όπως όλα δείχνουν το να συνεννοηθείτε και για τα πιο απλά πράγματα θα είναι μάλλον δύσκολο. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα ελαφρώς ανισόρροπα, που δεν ξέρουν τι θέλουν και παρ' όλα αυτά θα έχουν και... άποψη, γι' αυτό αν θέλεις την ηρεμία σου, πρόσεξε και κράτα χαμηλά τα επίπεδα του ενθουσιασμού σου. Χάος και αταξία θα επικρατήσει και στο σπίτι σου με τη Νέα Σελήνη στις 13, όπου καλό θα ήταν να κρατήσεις και μια πισινή στα όσα γίνονται και σου υπόσχονται και κυρίως να μην προσπαθήσεις να ξεμπλέξεις θέματα οικογενειακά, περιουσιακά ή με ένα ακίνητο γιατί θα τα μπλέξεις χειρότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved