Άρης στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!
Astrology

Άρης στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Ο Άρης περνά στους Διδύμους νωρίς το πρωί στις 4 Μαρτίου και μέχρι τις 23 Απριλίου, θα ωθεί κάποια ζώδια να διεκδικήσουν, να παλέψουν ή να ενεργοποιηθούν για να πετύχουν στόχους τους. Ωστόσο, η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική ζωή ορισμένων άλλων θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη. Επιπλέον, δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα ή αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στους Διδύμους δημιουργεί οικογενειακά προβλήματα, ζημιές στο σπίτι ή θέματα με ένα ακίνητο, οπότε για όσο μείνει, θα φροντίσει να μη σε αφήσει να ξαποστάσεις, αφού θα σκάει πότε το ένα και πότε το άλλο, βγάζοντας σου από τα ρούχα σου.

Συχνές θα είναι οι παρεμβάσεις στα του οίκου σου και της προσωπικής σου ζωής, οι παρατηρήσεις και οι συστάσεις για το τι είναι λογικό και τι σωστό να κάνεις, οπότε είναι φυσικό και επόμενο κάποια στιγμή να εκραγείς και να εκφράσεις τη γνώμη σου με καθόλου κολακευτικά λόγια, κάτι που θα επιφέρει και την προσωρινή διακοπή των σχέσεων. Πιθανή είναι και μια «εισβολή» στο χώρο σου ή αναγκαστική μετακόμιση. Αν βέβαια ξεκινήσεις μαστορέματα ή τεχνικές εργασίες αυτή την περίοδο, ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας θα εκτονωθεί εκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου πια, στους Διδύμους, σηματοδοτείται μια περίοδος έντονων αναταράξεων σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές, με αρκετές αντιδράσεις, αντιρρήσεις, διχογνωμίες και φυσικά τσακωμούς, καθώς τόσο εσύ όσο και η άλλη πλευρά θα είστε ευέξαπτοι, θα αρπάζεστε για ψύλλου πήδημα και θα προσπαθεί ο καθένας σας να αποδείξει ότι αυτός έχει δίκιο.

Γενικά, με τους άλλους θα έχεις θέματα, παλιούς και νέους, όπου είτε θα σου επιτίθενται για ό,τι έκανες ή δεν έκανες είτε θα δημιουργούνται αμοιβαίες αντιπάθειες από την αρχή της γνωριμίας. Δε χρειάζεται να πούμε ότι αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα ξεφύγουν κάποια στιγμή με το ταίρι σου, ούτε και ότι δεν είναι ιδανικό αυτό το διάστημα να βιαστείς σε αποφάσεις σχετικές με γάμο ή συμβίωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved