Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στους Ιχθύς; Μάθε τι σημαίνει!
Astrology

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στους Ιχθύς; Μάθε τι σημαίνει!

Αν έχεις κάποιον από τους παρακάτω πλανήτες στους Ιχθύς, συνέχισε να διαβάζεις!

Για να βρεις που είναι οι προσωπικοί σου πλανήτες, πάτησε εδώ!

Σελήνη στους Ιχθύς: Αισθάνεται τα πάντα, όλα τα ερεθίσματα τα αποθηκεύει και τα ερμηνεύει συναισθηματικά. Τα πάντα έχουν νόημα, όλα εσωτερικεύονται, κάθε λέξη, κάθε κίνηση, κάθε αντίδραση. Απορροφά την ενέργεια γύρω της σα το σφουγγάρι κι επηρεάζεται βαθιά από αυτήν. Αν δεν κυριαρχήσει σε ό,τι αισθάνεται, συχνά δημιουργεί ένα εσωτερικό χάος, το οποίο κανένας δεν μπορεί να βάλει σε τάξη, μονάχα η ίδια.

Έχει οξεία διαίσθηση, πιάνει πολλά στον αέρα, νιώθει αυτό που δεν λέγεται ανοιχτά. Γνωρίζει, όχι από πείρα, αλλά από ένστικτο. Αν κάπου «χάνει» αυτή η Σελήνη, είναι στην ανικανότητα της να προσεγγίσει σωστά την πραγματικότητα: ζει πολύ μέσα στην φαντασία της, έχει φτιάξει έναν φανταστικό κόσμο στο κεφάλι της και δραπετεύει εκεί όταν η πραγματικότητα γίνει βαρετή, δύσκολη ή αγχώδης. Κατά συνέπεια, αντί να προχωρά με τα μάτια ανοιχτά, επιλέγει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα ροζ όμορφα γυαλιά της!

Η Σελήνη αυτή, προσδίδει στο άτομο ευαισθησία, μια φύση ρευστή, καλλιτεχνική, αγαπά την αρμονία και τις ήρεμες καταστάσεις (αλλά και τις χύμα!), είναι ρομαντική κι έχει πνευματικές ανησυχίες. Αποδέχεται τις περισσότερες φορές τους ανθρώπους και τα πράγματα όπως είναι κι αυτό παρερμηνεύεται ως αδυναμία. Λάθος! Απλώς, δεν την καίει να αλλάξει κανέναν!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved