Για τα ζώδια αυτά, το φλερτ ισούται με απιστία και δεν το συγχωρούν
Astrology

Για τα ζώδια αυτά, το φλερτ ισούται με απιστία και δεν το συγχωρούν

Μάλιστα, δε θα μείνουν στη σχέση για πολύ...

Η αλήθεια είναι ότι το φλερτ για πολλούς είναι ένα κοινωνικό "παιχνίδι" και δεν κρύβει κάτι πονηρό, για κάποιους άλλους όμως αυτή η προσοχή, τα κολακευτικά σχόλια ή τα κομπλιμέντα φανερώνουν το ερωτικό ενδιαφέρον ενός προσώπου για ένα άλλο και δεν βλέπουν τόσο χαλαρά το ταίρι τους, όταν φλερτάρει με άτομο του αντίθετου φύλου. Τα παρακάτω ζώδια νιώθουν ότι προσβάλλονται, προδίδεται η εμπιστοσύνη τους, το θεωρούν ξεκάθαρα απιστία και φυσικά θα το τραβήξουν ως τον χωρισμό. Ποια είναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως, όταν μπαίνει σε σοβαρή σχέση, θα είναι γιατί το θέλει πραγματικά να είναι με κάποιον/α, είναι απόφαση ζωής και φυσικά θα παραμείνει αφοσιωμένος στο ταίρι του, αφού θεωρεί ότι είναι η επιλογή του.

Όπως δεν του αρέσουν οι δημόσιοι χαριεντισμοί, δηλαδή, φιλάκια, χάδια και χαϊδευτικά, άλλο τόσο δε σηκώνει και το φλερτ. Αν μάλιστα αρχίσει το έτερο ήμισυ να παραγίνεται... φιλικό, τότε θα κουνήσει γρήγορα το μαντίλι του αποχαιρετισμού, καθώς θεωρεί ότι η απιστία υπάρχει ήδη στο μυαλό της άλλης πλευράς και δεν απέχει πολύ από το να γίνει πράξη.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved