Ο Χείρωνας και οι αδυναμίες μας
Astrology

Ο Χείρωνας και οι αδυναμίες μας

Δείχνει μία πλευρά μας που, σαν το παιδί, όταν είναι πληγωμένη, δε στρέφεται εσωτερικά, αλλά κοιτάει να πληγώσει και τους άλλους.

Ο Χείρωνας, ο αστεροειδής που ανακαλύφθηκε μόλις το 1977, παρουσιάζεται σαν ένα σημείο στον γενέθλιο χάρτη που μας δείχνει τα εσωτερικά μας τραύματα. Είναι τα σημεία εκείνα που αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε με τη λογική και αντιδρούμε σπασμωδικά. Είναι τα λεγόμενα μπλοκαρίσματα, που δεν έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε.

Συμβολικά ο Χείρωνας συνδυάζει ιδιότητες Κρόνου και Ουρανού.

Ιδιότητες Κρόνου, επειδή η θέση του Χείρωνα μας δείχνει αδυναμίες που προσπαθούμε να κρύψουμε από τους άλλους, που δε θέλουμε να τις ξέρουν και άμυνες, όταν κάποιος πάει να αγγίξει αυτό το σημείο μας.

Ιδιότητες Ουρανού, γιατί ακριβώς πάνω στο σημείο που προσπαθούμε να προστατεύσουμε συνήθως πέφτουν (ή νιώθουμε να πέφτουν) οι προβολείς οι προβολείς της δημοσιότητας.

Με λίγα λόγια ο συνδυασμός Κρόνου και Ουρανού δείχνει το σημείο που, παρόλο που προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να το προστατεύσουμε, αυτό βγαίνει στη φόρα και γίνεται γνωστό.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved