Μάθε πώς είναι η καθεμία από τις 7 ζωές που θα ζήσεις!
Astrology

Μάθε πώς είναι η καθεμία από τις 7 ζωές που θα ζήσεις!

Εσύ σε ποια από τις 7 ενσαρκώσεις σου βρίσκεσαι;

Ίσως να έχεις ακούσεις και εσύ τη φράση «Αυτός είναι παλιά ψυχή» και πιθανόν να έχεις συμμετάσχει σε διάφορες συζητήσεις περί των 7 ενσαρκώσεων της ψυχής. Σύμφωνα με τους διάφορους θρύλους, αλλά και με όσα λένε οι οπαδοί του εσωτερισμού και της μεταφυσικής, κάθε ψυχή είναι προορισμένη να ζήσει 7 ζωές πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Ξεκινάει ως ένα βρέφος που βιώνει με «πρωτόγονο» τρόπο τα θαύματα της ζωής και συνεχίζει με σκοπό να φτάσει είτε στη σωτηρία και τη λύτρωση είτε στην αιώνια καταδίκη!

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 7 στάδια της ενσάρκωσης κάθε ψυχής και πώς θα αναγνωρίσεις σε ποιο στάδιο εξέλιξης βρίσκεσαι εσύ ή τα κοντινά σου πρόσωπα:

1. Το παιδί / βρέφος

Όπως δηλώνει και η ονομασία, αυτή είναι η πρώτη γέννηση της ψυχής. Είναι η στιγμή που το άτομο παρατηρεί απλώς το κάθε τι που διαδραματίζεται μπροστά του, επειδή όλα είναι καινούργια και αρκετά παράξενα ακόμα. Σε αυτό το στάδιο εξέλιξης, το άτομο συναντάει δυσκολίες στο να ανακαλύψει τη διάνοιά του.

Ως αποτέλεσμα, έχει την τάση να αποπροσανατολίζεται και να μην στέκεται σταθερά στα πόδια του. Οι προσπάθειές του συχνά καταλήγουν σε αποτυχία και, στην χειρότερη σε αυτο-σαμποτάρισμα! Επιπλέον, οι καλύτερες προθέσεις του γίνονται ελάχιστα αντιληπτές από το περιβάλλον του, με αποτέλεσμα την αποξένωση από τους συνομηλίκους του. Αυτή η πρώτη ενσάρκωση είναι μακράν η πιο δύσκολη και σίγουρα θα δοκιμαστεί το θάρρος των ανθρώπων που τη βιώνουν.

2. Ο περίεργος μαθητής

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ψυχή ξαναγεννιέται. Το άτομο μαθαίνει νέα πράγματα και απορροφά με μεγάλη ανυπομονησία όλες τις πληροφορίες. Σε αυτήν τη ζωή, δεν υπάρχει δίψα για διασημότητα και αναγνώριση.

Το άτομο περνάει τον περισσότερο χρόνο του με το να αποκτάει εφόδια και να ασκεί τις δεξιότητες του συμμετέχοντας σε δράσεις, ώστε να εμπλουτίσει την εμπειρία του. Η περιέργεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της ενσάρκωσης και, τώρα περισσότερο από ποτέ, η ψυχή προετοιμάζεται για αυτά που θα ακολουθήσουν.

3. Ο εξερευνητής

Και σε αυτήν τη ζωή κυριαρχεί η περιέργεια, αλλά σε πιο «ενήλικο» στάδιο, αφού το άτομο θέλει να ψάξει περισσότερο το κάθε τι, πέρα από την επιφάνεια. Ο εξερευνητής που κρύβει αυτή η ψυχή απελευθερώνεται και στη ζωή του ατόμου υπάρχει μια συνεχής περιπλάνηση.

Σε αυτό το στάδιο, συναντάμε επίσης την ανάγκη να αξιοποιηθούν οι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved