Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;
Astrology

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

Που οφείλουν την εξυπνάδα τους τα ζώδια του αέρα;

Η ευφυΐα είναι από τις πιο δύσκολες ιδιότητες ενός ατόμου για να μετρηθεί, ενώ, διαχρονικά βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Και παρόλο που το επίπεδο του IQ θεωρήθηκε πρόσφατα ως η αναμφισβήτητη ένδειξη νοημοσύνης, η αλήθεια είναι ότι το να επιλύουμε αφηρημένα προβλήματα δεν μας κάνει καθόλου έξυπνους.

Το πιο σωστό είναι να πούμε ότι η ευφυΐα, η εξυπνάδα ή αλλιώς η νοημοσύνη ενός ατόμου είναι η ικανότητα να επιλύει οποιοδήποτε είδος προβλήματος, σε διάφορα πεδία που αντιστοιχούν στη ζωή.

Στον αστρολογικό κύκλο, κάθε ζώδιο έχει το δικό του τύπο νοημοσύνης, ο οποίος ταιριάζει ή προσαρμόζεται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που κάνει τα ζώδια του αέρα να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και προς όφελός τους την νοημοσύνη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζώδια. Διαθέτει επικοινωνιακή νοημοσύνη, που χαρακτηρίζεται από διανοητική και λεκτική ταχύτητα. Αυτός είναι και ο λόγος που κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί να ταιριάξει με αυτό το χαρακτηριστικό του.

Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων, σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν ο γοργοπόδαρος ταχυδρόμος των θεών, αλλά συμβολίζει επίσης τους εμπόρους και τους απατεώνες...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved