Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Κριός
Astrology

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Κριός

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20- 21 Μαρτίου και 20 Απριλίου ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, που έχει σύμβολό του το κεφάλι και τα κέρατα του κριαριού. Κυβερνήτης σου είναι ο Άρης, θεός του πολέμου και θεός δημιουργός και το στοιχείο σου είναι η Φωτιά.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Το ζώδιο του Κριού είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, μια θέση που συμβολίζει την εναρκτήρια ορμή για μια νέα πορεία. Στη δική σου ζωή, κάθε κατάσταση, σχέση ή εμπειρία θα είναι η αφετηρία για την έναρξη ενός κύκλου προόδου ή δημιουργίας.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Είσαι προικισμένος με έντονη ενεργητικότητα και έχεις γεννηθεί με τη φοβερή ορμή που την άνοιξη είναι έμφυτη σε όλα τα φυσικά φαινόμενα, την περίοδο δηλ. που η φύση αφυπνίζεται, ξεκινά από την αρχή και κάθε τι φορτίζεται με ζωή και ενέργεια. Με κυβερνήτη σου τον Άρη, είσαι από τη φύση σου πολεμιστής και για ό,τι θέλεις στη ζωή μάχεσαι, χωρίς να υπολογίζεις δυσκολίες και εμπόδια.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved