Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;
Astrology

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια της φωτιάς όταν τα νευριάσεις;

 

Αν και το συναίσθημα του θυμού είναι κάτι μάλλον απωθητικό, είναι αναπόφευκτο να το νιώσεις αρκετές φορές στη ζωή σου. Μπορεί να είσαι ο τύπος που θα προσπαθήσεις να τον κρύψεις, ουρλιάζοντας πάνω σε ένα μαξιλάρι ή σπάζοντας πράγματα, αλλά ο θυμός ξαναβγαίνει πάντοτε στην επιφάνεια, εκτός αν λύσεις το θέμα δραστικά.

Ο καθένας από εμάς έχει ζήσει μια κατάσταση με φωνές και νεύρα από κάποιο κοντινό του πρόσωπο. Αν αναλογιστείς εκ των υστέρων μερικούς από αυτούς τους καυγάδες στους οποίους πιθανόν να έχεις εμπλακεί, θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά για τον τρόπο που τα ζώδια ενεργούν όταν έχουν θυμώσει μαζί σου.

Από τη στιγμή λοιπόν που το ζώδιο του καθενός δείχνει τόσα πολλά για το συναισθηματικό του φάσμα και γενικά για τον χαρακτήρα του, είναι επίσης ένας δείκτης για το πώς ο καθένας διαχειρίζεται τον θυμό του. Δυστυχώς κανένα από τα ζώδια δεν χειρίζεται καλά αυτό το συναίσθημα. Απλώς διαφέρουν μεταξύ τους στις αποχρώσεις μιας άσχημης συμπεριφοράς.

Διάβασε παρακάτω, πώς θα αντιδράσουν τα ζώδια της φωτιάς όταν πραγματικά τα έχεις τσαντίσει πολύ:

ΚΡΙΟΣ

Όταν ένας Κριός θυμώσει μαζί σου, δεν υπάρχει γυρισμός. Θα εκραγεί αμέσως με μια πύρινη οργή και θα νιώσεις ότι σε ισοπέδωσε. Χωρίς να μασάει τα λόγια του, θα σου πει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved