Πανσέληνος-Έκλειψη Μαΐου: Να έχεις τον νου σου και να κρατήσεις ένα μέτρο
Astrology

Πανσέληνος-Έκλειψη Μαΐου: Να έχεις τον νου σου και να κρατήσεις ένα μέτρο

Μπορεί να γίνουν «ζημιές»

Η Σεληνιακή Έκλειψη της 26ης Μαΐου συνηγορεί σε μια μεγάλη κινητικότητα κι εξωστρέφεια, ένα μάλλον τυπικό χαρακτηριστικό του άξονα Τοξότη-Διδύμων. Έξοδοι, επαφές και μετακινήσεις θα πάρουν την... πάνω βόλτα λοιπόν, το ίδιο και οι συζητήσεις περί παντός επιστητού. Αν τώρα γίνουν και κάποιες υπερβολές, απόρροια της συμμετοχής του Δία από τους Ιχθύς, δεν είναι δα και για να... κλαις! Ξέρεις εξ άλλου ότι οι πολλές υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια σπάνια ευοδώνονται κατά γράμμα.

Μόνον αν είσαι τυπικό δείγμα ενός από τα «σκληροπυρηνικά» ζώδια, που δεν σηκώνουν πολλές «ελαφρότητες» και χωρατά, όπως είναι για παράδειγμα ο Σκορπιός κι ο Αιγόκερως, μπορεί να ενοχληθείς από συμπεριφορές ή επιλογές εξαιρετικά φιλελεύθερες ή επιπόλαιες για το γούστο σου, ειδικά αν παίζονται δουλειές, λεφτά και προσωπικά θέματα..

Επειδή μάλιστα η έκλειψη γίνεται αστρικά στην 11 και 16΄του άξονα Σκορπιού-Ταύρου, επάνω δηλαδή στον Ουρανό, αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η στις αρχές Νοεμβρίου, το να «γυρίσει» μια γιορταστική ατμόσφαιρα σε δράμα είναι... ευκολάκι, αν βγει στην επιφάνεια η ζήλια σου.

Αν, πάλι, είσαι «τυπικός» Ταύρος ή Παρθένος, μην «δέσεις» τίποτα από αυτά που θα σου υποσχεθούν, απλά ζήσε το σήμερα και χαμογέλασε, ξέροντας ότι επάνω στην χαρά και τον ενθουσιασμό του, ο οποιοσδήποτε μπορεί να τάξει και κάτι παραπάνω! Αυτό φυσικά αναφέρεται και στα προσωπικά σου, πολύ περισσότερο που το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που συνοδεύει την έκλειψη, θα σε αδειάσει αν πάρεις πολύ στα σοβαρά μια υπόθεσή σου. Μόνο από απόσταση και... πολύ τους πέφτει!

Αντίθετα, αν ανήκεις στις τάξεις των Διδύμων, Ιχθύων ή Τοξοτών, η έκλειψη συνεισφέρει σε γλέντια, χαρές και δρώμενα, που μπορεί να μην έχουν ένα σοβαρό χαρακτήρα αλλά σίγουρα θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Από εκεί και ύστερα το πόσο χύμα θα είσαι ή το πόσες... πονηριές θα κάνεις εξαρτάται από τα δεδομένα του προσωπικού σου ωροσκοπίου. Η γενική τάση πάντως είναι να... εξοκείλεις λίγο!

Σε ανάλογο κλίμα μπορεί να κινηθείς αν είσαι Λέων ή Υδροχόος, με μόνο κίνδυνο να ξοδευτείς υλικά και συναισθηματικά για άτομα που δεν το αξίζουν στην πραγματικότητα, από την στιγμή όμως που εσύ «θα κάνεις το κομμάτι σου», χαλάλι τους!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved