Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό έρωτα, φέτος το καλοκαίρι!
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό έρωτα, φέτος το καλοκαίρι!

Τα άστρα είναι ευνοϊκά απέναντί τους


Δεν είναι περίεργο που ο Καρκίνος, ο Λέων και η Παρθένος είναι τα ζώδια του καλοκαιριού. Στην αστρολογία, αυτά τα ζώδια έχουν να κάνουν με τις πολύ προσωπικές σχέσεις, τους εραστές και τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα άστρα ήδη έχουν αρχίσει να δουλεύουν για χάρη 4 ζωδίων για να ζήσουν ένα δυνατό έρωτα:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγνωρίζεις τον εσωτερικό σου εαυτό και το ίδιο συμβαίνει στους άλλους Καρκίνε είναι η σειρά σου να επιδοθείς στα πάθη σου. Εκτός από το να φορέσεις το αγαπημένο σου ρούχο και να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου, η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης και του έρωτα, της ευχαρίστησης, των απολαύσεων και των σχέσεων, θα εισέλθει επισήμως στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 και 2ο οίκο σου, ενώ έχεις και μια Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 24 Ιουλίου να γίνεται στον ηδονικό 8ο οίκο σου, που σχετίζεται με τις στενές σχέσεις, το σεξ και τις δεσμεύσεις. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ζήσεις την ανία, φέτος το καλοκαίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζωογονείσαι με έναν μυστικό έρωτα Παρθένε, δεν είναι κακό να διασκεδάζεις που και που. Εξάλλου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να εμποδίσεις τις ρομαντικές καταστάσεις που προσελκύεις αυτό το διάστημα. Είτε πρόκειται για έναν σέξι άτομο που σε έχει κατακτήσει είτε για μια νέα προοπτική που έτυχε να μπει ξαφνικά στη ζωή σου, τα chakras της αγάπης σου είναι ανοιχτά αυτό το καλοκαίρι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τον Δία στον οίκο των σχέσεών σου, αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης αφ' ενός στο ζώδιό σου στις 22/7 και αφ' ετέρου στον 2ο οίκο σου στις 16/8.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved