Αυτά τα ζώδια «καταπίνουν αμάσητο» ό,τι τους σερβίρεις!
Astrology

Αυτά τα ζώδια «καταπίνουν αμάσητο» ό,τι τους σερβίρεις!

Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη «αφέλεια», έχει τη φωτογραφία τους!!!

Συχνά ακούς τις εκφράσεις «καλά αυτός είναι μεγάλο κορόιδο», «κατάπιε το δόλωμα με το αγκίστρι», «το κατάπιε αμάσητο», «το έχαψε σαν χάνος» και άλλα τέτοια… κολακευτικά!

Μιλάμε βέβαια, για τα άτομα εκείνα που θεωρούνται και συχνά είναι πιο ευκολόπιστα και αφελή από άλλα, κάτι που δεν οφείλεται τόσο στην έλλειψη οξυδέρκειας εκ μέρους τους, αλλά κυρίως στην παρορμητική και καλοπροαίρετη φύση τους.

Παρακάτω αναφέρουμε τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να «καταπιούν αμάσητο» κάτι που θα τους πουν, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να το σκεφτούν ή να το επεξεργαστούν πριν το πιστέψουν.

ΛΕΩΝ

Αφελής ή εύπιστος ο Λέων; Μάλιστα, 100%. Ειδικά όταν κάτι που θα του πεις συνοδεύεται και από ένα κομπλιμέντο. Λιονταράκι μου καλό, δεν θέλω να σου τη χαλάσω, αλλά είσαι το μικρό παιδί του ζωδιακού, πώς να το κάνουμε; Όπως και το συγγενές σου ζώδιο, ο Κριός, είσαι υπερβολικά παθιασμένος και ενθουσιώδης για όσα αγαπάς. Το ζώδιό σου κυβερνάει την καρδιά, και εσύ θα φτάσεις μέχρι την άκρη του κόσμου για να κατακτήσεις την ευτυχία. Είσαι ένας ζητιάνος της αγάπης, της αγκαλιάς και των επαίνων, οπότε το να σε κάνουν να πιστέψεις ένα αθώο ψεματάκι δεν θα είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Μην πεις πάντως ότι δεν σε προειδοποίησα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved