Αυτά τα ζώδια θα πήγαιναν διακοπές χωρίς το ταίρι τους!
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα πήγαιναν διακοπές χωρίς το ταίρι τους!

Μην εκπλαγείς, αν στο ζητήσουν...

Ορισμένοι άνθρωποι αποφασίζουν ή θα ήθελαν να κάνουν διακοπές μόνοι τους, με φιλική παρέα ή να επισκεφτούν τον τόπο γέννησής τους... ασυνόδευτοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλουν να τερματίσουν τη σχέση τους, έπαψαν να είναι ερωτευμένοι ή ψάχνουν ευκαιρία να το κερατώσουν. Μπορεί να νιώθουν την ανάγκη να περάσουν λίγο χρόνο ξεχωριστά από το ταίρι τους για να ξαναβρούν τον εαυτό τους!

Ποια είναι τα ζώδια που θα πήγαιναν ξεχωριστές διακοπές;

ΚΡΙΟΣ

Εντάξει, δε χάθηκε κι ο κόσμος! Έτσι κι αλλιώς, λίγες μέρες είναι. Θα πάρει ανάσες, θα κάνει τα δικά του με τον κολλητό ή την κολλητή του και τέλος. Άσε που θα του λείψει και το ταίρι του και το πιο πιθανό είναι από την δεύτερη, τρίτη μέρα να νιώθει πιο ερωτευμένος μαζί του και να μιλάνε συνέχεια στο κινητό, εκεί που δεν το άντεχε άλλο. Αλλά, θα δεχόταν κι η άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο κάποια στιγμή; Μάλλον όχι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλος ένας απροβλημάτιστος είναι ο Δίδυμος! Μάλλον όμως τον έχει συνηθίσει το ταίρι του με τα τόσα πέρα-δώθε, που δεν του κάνει πια αίσθηση. Επειδή όμως πρόκειται για το συγκεκριμένο ζώδιο, θα προσπαθήσει να... χωρίσει τις διακοπές του σε 2 μέρη. Ένα μέρος είναι αυτός και οι κολλητοί/ες ή η οικογένεια και το άλλο, αυτός και το ταίρι του. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved