Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2021;
Astrology

Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος κατέφτασε κι εκτός από μεγαλύτερες νύχτες, τον τρύγο και τα κιτρινισμένα φύλλα των δέντρων, έχει στο σακούλι του και αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν τον μήνα:

- Ο Ερμής θα συνεχίσει να βρίσκεται όλον τον μήνα στον Ζυγό και αν κάποιοι αναρωτιούνται «πώς κι έτσι;» να διευκρινίσουμε ότι στις 27 του μήνα θα βρίσκεται σε στάση κι από τις 29 θα γυρίσει ανάδρομος! Ήταν που ήταν αναποφάσιστος και δύσκολος στις επιλογές, τώρα θα έχει και μια καλή δικαιολογία για τις καθυστερήσεις και τις αναβολές που θα υπάρξουν κυρίως σε εσάς τους Παρορμητικούς, Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Θέματα σχέσεων, επαγγελματικά και οικογενειακά ή σπιτιού θα πάνε πίσω ή αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας, καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε άλυτα θέματα του παρελθόντος, εσείς Παρθένοι και Ιχθύες θα διαπιστώσετε μια στασιμότητα στα οικονομικά σας, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έρωτες και φίλους από τα παλιά.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 07/09, 03:52, στις 14° 38’ της Παρθένου, ωθώντας εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς να κλείσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας με το παρελθόν και μάλιστα σύντομα γιατί μόνο έτσι θα διαγράψετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κατάλληλα τον συναισθηματισμό σας, να βάλετε το μυαλουδάκι σας κάτω να δουλέψει, για να βρείτε λύσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας, που όμως θα παραμείνετε εστιασμένοι και συνεπείς. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να «ωριμάσετε» και να κατευθυνθείτε προς την ανεύρεση εκείνου του προσώπου που θα σας εμπνεύσει, ώστε να προχωρήσετε μαζί του σε μια συμβίωση ή και γάμο. Αφορά και σε σας τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους που όμως ήδη έχετε μπει στο γήπεδο, αποφασισμένοι να σκοράρετε. Λέοντες και Υδροχόοι πείτε «αλεύρι» γιατί η πραγματικότητα σας γυρεύει... με την οποία πρέπει να έρθετε σε άμεση επαφή για να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά και ερωτικά σας θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved