Ποιοι είναι οι 7 κύκλοι της ζωής και πώς μας επηρεάζουν;
Astrology

Ποιοι είναι οι 7 κύκλοι της ζωής και πώς μας επηρεάζουν;

Έχουν επίδραση σε σημαντικά θέματα, όπως είναι τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά, η υγεία κ.λ.π. 

Οι 7 κύκλοι της ζωής ή αλλιώς Βιόκυκλοι έχουν σχέση με τους 7 πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας που σημειοδοτούν τις ημέρες της εβδομάδας και τις πλανητικές ώρες της ημέρας. Με τη μελέτη των Βιόκυκλων μπορούμε να προσδιορίσουμε τα χρονικά διαστήματα που είμαστε καλύτερα ψυχολογικά, συναισθηματικά, επαγγελματικά, διασκεδάζουμε με τους φίλους, έχουμε διάθεση να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο.

Είναι 7 περίοδοι που ο καθένας αποτελείται από 52 ημέρες. Για να τους υπολογίσουμε ξεκινάμε από την ημέρα της γέννησης μας.

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι κάποιος γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου οποιουδήποτε χρόνου. Μετράμε 52 ημέρες από την ημέρα της γέννησης του, και βρίσκουμε ότι ο πρώτος του Βιόκυκλος είναι από την 1/1 έως τις 21/2. Στις επόμενες 52 ημέρες από 22/2 έως τις 13/4 βρίσκουμε το 2ο Βιόκυκλο (στα δίσεκτα έτη ο 2ος Βιόκυκλος έχει 53 ημέρες) κ.ο.κ Οι Βιόκυκλοι του καθενός από την στιγμή που θα βρεθούν ισχύουν για όλη του τη ζωή.

Έχουν επίδραση σε σημαντικά θέματα, όπως είναι τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά, η υγεία κ.λ.π. Προσέξτε την αποτελεσματικότητα της 1ης και τελευταίας εβδομάδας και ιδίως να θεωρείτε ουδέτερες τις 2 πρώτες και 2 τελευταίες ημέρες κάθε κύκλου και να μην υπολογίζετε στην εύνοια τους.

1ος Βιόκυκλος (από την 1η έως την 52η ημέρα των γενεθλίων σας)

Λέξεις κλειδιά: αρχή, έναρξη, προώθηση

Αυτή η περίοδος έχει τα χαρακτηριστικά της πλανητικής ώρας του Ήλιου.

Υπάρχει δυνατότητα για προσωπική διάκριση και προαγωγή. Άτομα που έχουν επιρροή μπορεί να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι ευκαιρίες είναι άφθονες αυτό το διάστημα, για αυτό μη διστάσετε να χρησιμοποιείστε τις ικανότητες σας με διάκριση και αποφασιστικότητα.

Πιθανότητες για μια καινούργια σχέση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved