Τι αποκαλύπτει το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών σου για το χαρακτήρα σου;
Astrology

Τι αποκαλύπτει το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών σου για το χαρακτήρα σου;

Θα εκπλαγείς από την ακρίβεια της περιγραφής!

Το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών σου, εκτός από την καταγωγή σου, (ναι, μη νομίζεις, αλλιώς είναι τα Αιγυπτιακά, τα Ελληνικά ή τα Ρωμαϊκά), επίσης μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις αρκετά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου. Παρακάτω θα δεις 6 διαφορετικούς τύπους ποδιών και τι έχουν να πουν για σένα:

Πες μας με σχόλιο, εάν συμφωνείς με ό,τι διάβασες!

Ελληνικά δάχτυλα (όταν το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού είναι μακρύτερο από το μεγάλο)

Όποιος άνθρωπος έχει αυτόν τον τύπο δακτύλων είναι πολύ δραστήριος και του αρέσουν τα σπορ. Πάντα έτοιμος για νέες περιπέτειες και δράσεις. Είναι επίσης πολύ δημιουργικός και έχει ηγετικές ικανότητες. Είναι αρκετά αισθησιακός και συναισθηματικός, αλλά δεν του αρέσει να το δείχνει. Είναι επίσης πολύ αισθησιακά και μπορούν να σας δώσουν τον καλύτερο χρόνο στο κρεβάτι.

Από την άλλη, τείνει να αγχώνεται, έχει ανταγωνιστική στάση, την οποία βγάζει και στους ερωτικούς του συντρόφους. Τείνει να κάνει δηλώσεις και λέει τις πιο σκληρές αλήθειες, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι μπορεί να βλάψει κάποιον.

Γερμανικά δάχτυλα (αυτά που έχουν ίσο μήκος τα 3 ή 4 δάχτυλα)

Αν έχεις τέτοια δάχτυλα, θεωρείται ότι έχεις και τεράστια υπομονή κι αυτό είναι το ατού σου για να πετύχεις τους στόχους σου, χωρίς να χάνεις την ψυχική σου υγεία ή να αγχώνεσαι. Επίσης, σκέφτεσαι αρκετά, πριν δράσεις, είσαι πρακτικός/η, με σωστές συμβουλές και απόψεις, πολύ ειλικρινής και πιστός/η στις σχέσεις σου.

Από την άλλη, είσαι μοναχικός τύπος, χωρίς πολλούς φίλους. Δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, κυρίως τα αρνητικά, τα οποία μερικές φορές δύσκολα μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved