Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 29/9 έως και 05/10;
Astrology

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 29/9 έως και 05/10;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 29/9 έως και 05/10!

- Ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 1η μοίρα του Ζυγού, μέχρι την 27η της Παρθένου και θα σε επηρεάσει, αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 20/9 έως τις 24/9. Αν πάλι είσαι γεννημένος/η από τις 18/3 έως τις 21/3, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 19/12 έως τις 23/12 ή από τις 17/6 έως τις 21/6 αντίστοιχα, θα προκύψουν θέματα στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής προσφέρεται για την συμπλήρωση κενών ή/και την διόρθωση ατελειών, ενώ κάθε διαθέσιμη εναλλακτική σου γίνεται πρώτης γραμμής, από την στιγμή που κλείνει ο δρόμος στις συνήθεις επιλογές.
Αντίθετα, κάθε νέα πρωτοβουλία που σχετίζεται με τα θέματα του πλανήτη (κυρίως μετακινήσεις, σπουδές, συμβόλαια, μικρές συσκευές) και δεν είναι διορθωτική, κινδυνεύει να απαξιωθεί στην πράξη.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 27η μοίρα του Ζυγού, μέχρι την 4η του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 18/10 μέχρι τις 25/10 ή αν είσαι γεννημένος/η από τις 17/4, μέχρι τις 24/4.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 19/7 μέχρι τις 26/7 ή/και αν είσαι γεννημένος/η από τις 17/1, μέχρι τις 24/1, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 16η μέχρι την 20η μοίρα της Παρθένου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 7/9 μέχρι τις 11/9.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 6/3 μέχρι τις 10/3, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 8/12 μέχρι τις 12/12 ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 5/6 μέχρι τις 9/6, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved