Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!
Astrology

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!

 Πιστεύουν ότι οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να παραβιάζονται

Πολλοί λένε ότι οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να παραβιάζονται. Σωστά; Ε, λοιπόν, ίσως, μερικές φορές να ισχύει και αυτό.

Γιατί όμως μερικοί άνθρωποι ζουν με το φόβο μήπως κάνουν έστω και μια λέξη λάθος σε ένα e-mail, ενώ άλλοι είναι πολλοί προκλητικοί στην αντιμετώπιση ορίων και κανόνων;

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν κινούνται ποτέ σύμφωνα με τους κανόνες και φυσικά έχουν τους λόγους τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι βλέπουν τους κανόνες, τους κατανοούν, αλλά στέκονται απέναντί τους με τον σκεπτικισμό που ταιριάζει σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο του αέρα. Στην πραγματικότητα «φτιάχνονται» όταν μπερδεύουν τις προσδοκίες των πάντων γύρω τους.

Θα έχει συμβεί και σε εσένα, άλλα να περιμένεις από έναν Δίδυμο και τελικά άλλα να κάνει. Το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον Ερμή, ο οποίος ευδοκιμεί όταν αποσταθεροποιεί τις καταστάσεις. Άλλωστε, αν ρίξουμε μια ματιά στην μυθολογία θα διαπιστώσουμε πόσο «σκανταλιάρης» ήταν ο Θεός Ερμής και πώς κινούσε τα νήματα με τις απρόβλεπτες εμπνεύσεις και δράσεις του.

Όπως ένα ευφυές, χαρισματικό παιδί διαλύει τον υπολογιστή των γονιών του για να τον συναρμολογήσει ξανά, έτσι και ο Δίδυμος κάνει τις… σκανταλιές του, επειδή θέλει να καταλάβει πώς δουλεύει το κάθε τι!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved