Μην εμπιστεύεσαι ποτέ αυτούς τους 5 τύπους ανθρώπων!
Astrology

Μην εμπιστεύεσαι ποτέ αυτούς τους 5 τύπους ανθρώπων!

Πώς θα διακρίνεις κάποιον που αξίζει την εμπιστοσύνη σου από έναν αναξιόπιστο;

Η εμπιστοσύνη είναι όπως ένα γυαλί. Αν το σπάσεις μια φορά, ανεξάρτητα πόσο σκληρά θα προσπαθήσεις να συναρμολογήσεις ξανά τα κομμάτια, οι ρωγμές θα είναι πάντα εκεί για να θυμίζουν το λάθος σου. Το ίδιο ισχύει και για την εμπιστοσύνη. Χρειάζεται ένα μόνο δευτερόλεπτο για να χαθεί, και ίσως μια ολόκληρη ζωή για να την ανακτήσεις, αν τα καταφέρεις ποτέ.

Είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος θα σε υποστηρίζει εφ’ όρου ζωής, γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν. Στην πραγματικότητα, όμως όλοι είμαστε αρκετά ευφυείς, ώστε να διακρίνουμε ένα άτομο που αξίζει την εμπιστοσύνη μας από ένα άλλο που δεν θα πρέπει πάντα να το πιστεύουμε.

Πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή όταν αντιμετωπίζεις αναξιόπιστους ανθρώπους, επειδή είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Ευτυχώς υπάρχουν σημάδια που μπορούν να σε βοηθήσουν να προσδιορίσεις αν κάποιος αξίζει ή όχι την εμπιστοσύνη σου. Παρακάτω αναφέρουμε μερικούς τύπους ανθρώπων που καλό θα είναι να μην εμπιστεύεσαι πάντοτε ό,τι λένε ή κάνουν.

1. Είναι επικίνδυνα γοητευτικοί!

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να θυματοποιήσουν τους άλλους. Συνήθως σου είναι πολύ συμπαθείς, μπορεί ακόμα και να σε «λούζουν» με δώρα και γλυκόλογα.

Για να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ της αληθινής γοητείας και της ψεύτικης, αναζήτησε αυτές τις ενδείξεις:

Οι πραγματικά γοητευτικοί άνθρωποι θα «ανοιχτούν» και θα σου εκφράσουν τον εαυτό τους, ακόμα και τις ανησυχίες τους, θα σου πουν που πήγαν, τι έκαναν ή τι σκέφτηκαν. Οι ψευτο-γοητευτικοί, από την άλλη, δείχνουν μια γοητεία πολύ καλή για να είναι αληθινή, χωρίς να φανερώνουν έστω και ελάχιστα πράγματα για τον εαυτό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved