Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα τελειώσουν μια και καλή με το παρελθόν τους
Astrology

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα τελειώσουν μια και καλή με το παρελθόν τους

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου γίνεται στις 06/10, 14:04 ώρα Ελλάδας, στις 13° 24’ Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη έχει μαζί της έναν Άρη, αλλά και Ερμή ανάδρομο και οι δυο στον ίδιο ζώδιο, οι οποίοι θα επιταχύνουν τις εξελίξεις, ώστε να κλείσουν οριστικά παλιότερα ζητήματα. Ενδεχομένως να δοθούν τα κίνητρα ή κάποιοι να βρεθούν με τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, ώστε να πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση, που ανέβαλαν είτε γιατί τους ήταν δυσάρεστη είτε γιατί περίμεναν κάποιος άλλος να αναλάβει την ευθύνη.

Τα παρακάτω ζώδια θα βρεθούν πάντως στη θέση να τελειώσουν μια και καλή με το παρελθόν τους. Ποια είναι;

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και 7° οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, είτε είναι ερωτικές-συντροφικές είτε επαγγελματικές και μιας και συμμετέχει σε αυτήν ο κυβερνήτης σου, Άρης, μην περιμένεις όλα να γίνουν με ήρεμο κι ευγενικό τρόπο. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θα επηρεάσουν κατά πολύ τις αποφάσεις που θα πάρεις από δω και πέρα κι η αλήθεια είναι ότι θα καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια να συμβιβάσεις τα πράγματα, όμως από ένα σημείο και μετά θα αναγκαστείς να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, πόσω μάλιστα αν διαπιστώσεις ότι οι υποχωρήσεις που χρειάζεται να κάνεις, για να λειτουργήσουν τα πράγματα, είναι τόσες, που στο τέλος θα χάσεις τον εαυτό σου. Πιθανό είναι να διαχωρίσεις τη θέση σου ή ακόμα και να αποχωρήσεις από ένα «σχήμα». Ένας κύκλος πάντως θα κλείσει αναγκαστικά, εφ' όσον η ανάγκη να προχωρήσεις μπροστά είναι μεγάλη. Επιπλέον, μην περιμένεις ένα καινούργιο love story, συνεργασία, συμβίωση ή την επισημοποίηση ενός δεσμού, αφού κι εκεί θα υπάρξουν εμπόδια.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved