2 ζώδια που «καίνε καρδιές» + 1 που ζει για να αγαπάει!
Astrology

2 ζώδια που «καίνε καρδιές» + 1 που ζει για να αγαπάει!

Δύο ζώδια που θα ραγίσουν την καρδιά σου και ένα που θα σε αγαπήσει με πάθος!

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν περάσει μέσα από σχέσεις, αν μη τι άλλο έχουν καταλάβει ότι για να κρατηθεί μια σχέση χρειάζεται πολλή δουλειά. Αν παρατηρήσουμε γύρω μας, θα δούμε ότι πράγματι υπάρχουν ζευγάρια που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν, να αναζωογονήσουν και στην τελική να σώσουν τη σχέση τους. Είτε επισκεπτόμενοι ειδικούς συμβούλους, είτε ανανεώνοντας τον εαυτό τους, είτε προσπαθώντας να είναι εκεί για τον σύντροφό τους και να καλύπτουν τις ανάγκες του. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνα τα ζευγάρια που όταν διαπιστώσουν ότι η σχέση τους είναι δυσλειτουργική, επιδιώκουν να κόψουν κάθε δεσμό και επικοινωνία με το ταίρι τους και να προχωρήσουν παρακάτω. Και βέβαια, το ζώδιο αυτών των ανθρώπων επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις συμπεριφορές τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που μπορεί να σε αφήσουν πίσω τους, να μαζεύεις τα κομμάτια σου με την καρδιά πληγωμένη. Επιπλέον, σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το ζώδιο που βγάζει στην επιφάνεια όλα του τα χαρίσματα όταν ερωτεύεται, διότι απλούστατα ο έρωτας αποτελεί πηγή ζωής για εκείνο.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Τα ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν είναι από τα ζώδια που «θα μασήσουν τα λόγια τους». Αυτό το ζώδιο της γης μπορεί να γίνει πολύ ωμό ή και ακόμα και θρασύ στον τρόπο που εκφράζεται, αλλά ως γνωστόν ο λόγος που το αγαπάμε είναι η ειλικρίνειά του! Εάν ένας Παρθένος εκφράσει τη δυσαρέσκειά του επειδή άργησες στο ραντεβού σας ή επειδή πετάς τα ρούχα σου στο πάτωμα, μην περιμένεις να το επαναλάβει εκατό φορές. Αυτός ο απόλυτος τελειομανής, το φρικιό της τακτοποίησης περιμένει από εσένα να διορθώσεις άμεσα το σφάλμα σου ή τουλάχιστον να δώσεις την εντύπωση ότι προσπαθείς.

Από τη στιγμή που θα αποφασίσει ότι η σχέση μεταξύ σας τελείωσε, δεν θα παρατείνει τη διαδικασία του χωρισμού με συζητήσεις, διαπραγματεύσεις

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved