Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη: Τι λένε τα άστρα για εκείνη
Astrology

Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη: Τι λένε τα άστρα για εκείνη

Γενέθλια σήμερα (29/10) για την Ελένη Μενεγάκη. Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις για τη ζωή της; Η ομάδα του astrology.gr κάνει μια ετήσια πρόβλεψη για εκείνη. Τι λένε τα άστρα; Πόσο την ευνοούν αυτήν την περίοδο; Πόσο καλή θα είναι αυτή η χρονιά για τα επαγγελματικά της;

Τριάντα χρόνια πέρασαν από εκείνη την στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την μακρά τηλεοπτική καριέρα της, ένας... ολόκληρος Κρόνος, δηλαδή, αφού τόσο περίπου είναι ο χρόνος που ο πλανήτης ολοκληρώνει μια περιστροφή γύρω από τον Ήλιο. Η Ελένη και ο Κρόνος γνωρίζονται βέβαια πολύ καλά, από την στιγμή που γεννήθηκε, αφού έχει αντίθεση με τον Ήλιο της στον Σκορπιό και αυτός είναι, που με τη δική της συνδρομή έδωσε διάρκεια και αξιοπιστία στην καριέρα της.

Φέτος μάλιστα, η επιρροή του στην ζωή της θα είναι πολύ διακριτή μέσα από μια σειρά πιέσεων, που θα οδηγήσουν την αγαπημένη παρουσιάστρια στο να βάλει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών της, οικονομικών και επαγγελματικών.

Για να γίνει αυτό βέβαια θα χρειαστούν και κάποιες αποφάσεις που δεν τις λες κι εύκολες, ενώ δεν αποκλείεται να της πέσουν και πολλά μαζεμένα, με την προσθήκη θεμάτων και υπευθυνοτήτων, που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με την ίδια αλλά με αγαπημένα της πρόσωπα.

Ακόμη όμως κι αν η κούρασή της είναι περισσότερη, όπως έχει αποδείξει επανειλημμένα, η Ελένη Μενεγάκη έχει τον τρόπο να αξιοποιεί εμπόδια και δυσκολίες προς όφελός της. Εξ άλλου, το τυχερό αστέρι που την συνοδεύει δεν θα μείνει ποτέ... άνεργο κι αναφέρομαι βέβαια στον Δία, που στο γενέθλιο ωροσκόπιό της έχει εξ ίσου δυναμική παρουσία με τον Κρόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved