Σύνοδος Αφροδίτης - Πλούτωνα: «Ζήτημα ζωής και θανάτου»
Astrology

Σύνοδος Αφροδίτης - Πλούτωνα: «Ζήτημα ζωής και θανάτου»

Τι θα φέρει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο η συμπόρευση των δύο πλανητών;

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι ένα από τα αστρολογικά highlights του χειμώνα, το ότι μάλιστα συνόδεψε την Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου, πέρα από την ενισχυμένη δυναμική που απόκτησε, επεκτείνει την επιρροή της μέχρι και τον ερχόμενο Μάιο.

Στην αστρολογική θεωρία και πρακτική, η όψη είναι συνυφασμένη με δυσάρεστα ή/και πένθιμα συμβάντα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, ίσως όμως να βιώσεις και μια αίσθηση απώλειας ή μηδενισμού, χωρίς να υπάρξει κάποιο εξωτερικό ερέθισμα και στα πλαίσια μιας δικής σου εσωτερικής υπαρξιακής αναζήτησης.

Στον έξω κόσμο πάντως θα έχεις να κάνεις με «μοιραίες» καταστάσεις κι όχι μόνο στα ερωτικά σου, που σίγουρα είναι μια διακεκριμένη αρμοδιότητα της Αφροδίτης, αλλά όχι η αποκλειστική. Τα οικονομικά είναι μια ακόμη και μακάρι να κερδίσεις από απώλειες άλλων ή να αποζημιωθείς γενναία για μια δική σου απώλεια, όμως σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και το άλλο σενάριο, να βρεθείς, δηλαδή, προ τετελεσμένων που δεν θα σου αρέσουν, ειδικά αν βοηθήσεις κι εσύ με τα εξ ίσου «μοιραία» πάθη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved