Άρης στον Τοξότη: Εντάσεις εντός των τειχών
Astrology

Άρης στον Τοξότη: Εντάσεις εντός των τειχών

Το ζητούμενο είναι να βρεις τα σημεία που σε ενώνουν κι όχι να αφρίσεις με εκείνα που σε χωρίζουν!

Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τον κατάλογο των όψεων –και τις αντίστοιχες προειδοποιήσεις- που σχηματίζει ο Άρης στον Τοξότη, είτε στην τροπική του εκδοχή, είτε στην αστρική κι εδώ πρέπει να σου θυμίσω ότι η χρονική στιγμή που ενεργοποιείται μια όψη του τροπικού Άρη με έναν άλλο τροπικό και αργό πλανήτη (στην συγκεκριμένη περίπτωση με Χείρωνα, Ποσειδώνα και Έριδα) μπορεί να είναι και 7 με 10 ημέρες, πριν κλείσει με ακρίβεια. Αντίθετα, οι όψεις, που ο ένας πλανήτης είναι τροπικός κι ο άλλος αστρικός, έχουν μικρότερη χρονική εμβέλεια, συνήθως 2-3 ημέρες.

Στις 20 και 21 Δεκεμβρίου ο αστρικός Άρης, που βρίσκεται 24 μοίρες πίσω από τον τροπικό, δηλαδή στον Σκορπιό, σχηματίζει κατά σειρά τετράγωνο με τον τροπικό Κρόνο στον Υδροχόο και αντίθεση με τον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο.
Και οι δύο όψεις έχουν έναν μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας κι είναι σκόπιμο να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου. Η πρώτη σχετίζεται περισσότερο με τροχαία ή ατυχήματα που κάτι σπάει, ενώ σε θέλει συμβιβαστικό/η στις υποθέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved