AstroΤσαούσα 09/03 - 15/03: Κούνια που μας κουνάγε...
Astrology

AstroΤσαούσα 09/03 - 15/03: Κούνια που μας κουνάγε...

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Πρώτο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας: Eρμής στα Ψάρια από 10/03 ! Οκ, θα σκεφτεί κανείς με αρκετή αισιοδοξία, θα είμαστε πιο συναισθηματικοί στην επικοινωνία μας με τους άλλους και δεν θα έχουμε παντιέρα την ψυχρή λογική, όπως γινόταν όσο ήταν στον Υδροχόο. Αμ έλα που το timing δεν είναι καλό! Γιατί στις 13/03 έχουμε τη Σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα στους Ιχθύς και κατεβάζουμε όλοι μαζί κουρτίνες. Ακούμε, βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα όπως μας αρέσει ή μας βολεύει και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα. Λάθη θα γίνουν μπόλικα, εξαπατήσεις ένα κάρο, παρανοήσεις αμέτρητες! Η χαρά του ψεύτη και του λαμόγιου θα είναι αυτές οι μέρες κι έπειτα θα έχουμε το δάκρυ κορόμηλο όσων την πάτησαν, που σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεστραβώνονται και θα δουν τα χαΐρια τους…..

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved