Είσαι Πίθηκος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;
Astrology

Είσαι Πίθηκος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Ο Πίθηκος σε συνδυασμό με τα 12 κλασικά ζώδια

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι ο Πίθηκος, που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό.

Χαρακτηριστικά του Πιθήκου

Οι Πίθηκοι είναι περίεργοι, πονηροί, με χιούμορ, καινοτόμοι και γενικά εύστροφοι άνθρωποι. Μπορούν να εκπληρώσουν οποιαδήποτε εργασία και εκτιμούν ιδιαίτερα ένα δύσκολο ή προκλητικό έργο, καθώς τους διεγείρει το μυαλό και τους κάνει να σκεφτούν διάφορους τρόπους. Αγαπούν τη διασκέδαση και απολαμβάνουν πραγματικά μια καλή στιγμή με τους φίλους, την οικογένεια ή με μια καλή παρέα. Επίσης, τους αρέσουν οι φάρσες και τα πειράγματα στους συναδέλφους και τους φίλους τους.

Μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση από βαρεμάρα ή εξαιτίας της αλαζονείας που δείχνουν ορισμένες φορές. Αν δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση, περιμένουν από τους άλλους να καταλάβουν ότι όλα ήταν ένα αστείο, ότι δεν το εννοούσαν και να το αντιμετωπίσουν κατά αυτόν τον τρόπο.

Η περιέργειά τους πολλές φορές φτάνει στα όρια της αδιακρισίας. Οι ίδιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι το κάνουν από ενδιαφέρον, οι Κινέζοι λένε ότι είναι απλώς περίεργοι. Παρ' όλο που είναι προικισμένοι με εξυπνάδα, δημιουργικότητα και έντονη διαίσθηση, συχνά δεν αξιοποιούν αυτά τους τα στοιχεία, γιατί όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν μπορούν να μπουν στη θέση του άλλου για να αποκτήσουν σωστή κρίση και εύκολα αποσπάται η προσοχή τους ή περιέρχονται σε σύγχυση.

ΚΡΙΟΣ - ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπερήφανοι, αρκετά δημοφιλείς κι απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας. Τους αρέσει να διασκεδάζουν και θα έκαναν ή θα δοκίμαζαν τα πάντα για να αποφύγουν την πλήξη...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved