Άρης στον Υδροχόο: Όλα στο κόκκινο
Astrology

Άρης στον Υδροχόο: Όλα στο κόκκινο

Οι σχεδόν ταυτόχρονες όψεις του Άρη στον Υδροχόο με τον Χείρωνα στον Κριό (εξάγωνο) και τον Ουρανό στον Ταύρο (τετράγωνο) δεν παρέχουν καμία ασφάλεια

Ο αρματωμένος Άρης πρέπει να αποφασίσει γρήγορα πού και πώς θα χτυπήσει. Στο χωριό ανακατεμένοι με τον άμαχο πληθυσμό κρύβονται αντάρτες σαν την αφεντιά του, έχει να λύσει μάλιστα κάποιους παλιούς λογαριασμούς με τον Αντάρη, που είναι ο αρχηγός τους. Κάποτε συνεργάζονταν, αλλά οι εγωισμοί και τα οφίτσια τους χώρισαν. Ακόμη έχει την ουλή από τη μαχαιριά του, μα σίγουρα κι ο άλλος κουβαλάει ανάλογα ενθύμια.

Η μια λύση είναι να μπουκάρει στα ίσα, η άλλη να στήσει τους όλμους κι όποιον πάρει ο χάρος.

Είναι όμως τελείως διαφορετική η αίσθηση να καταστρέφεις από μακριά, από το να πατάς στο κάστρο του εχθρού και να ζεις στο μεδούλι σου τη μάχη.

Τελικά θα τα κάνει και τα δύο. Πρώτα ο βομβαρδισμός κι ύστερα το γιουρούσι. Έτσι κι αλλιώς, θα την πληρώσουν άμαχοι, αυτό είναι το πεπρωμένο τους.

Το πολεμικό σκηνικό θα μπορούσε να σχετίζεται με μια ακόμη επιχείρηση στην Ουκρανία. Όμως τούτες τις μέρες υπάρχει και μέσα σου και τελικά ο πόλεμος δεν γίνεται μόνο μακριά σου. Οι σχεδόν ταυτόχρονες όψεις του Άρη στον Υδροχόο με τον Χείρωνα στον Κριό (εξάγωνο) και τον Ουρανό στον Ταύρο (τετράγωνο) δεν παρέχουν καμία ασφάλεια, είτε βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι σου -θαρρείς προστατευμένος- είτε έξω. Άγριος άνεμος σαρώνει τα πάντα και σε παρασύρει, όλα στο κόκκινο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved