Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια σπρώχνει στο να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες
Astrology

Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια σπρώχνει στο να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες

Το δικό σου βρίσκεται ανάμεσά τους;

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου γίνεται την 1η του μήνα, 9:24 πμ ώρα Ελλάδας, στις 11° 30’ του Κριού. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το β' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 11 μοίρες.

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που μας βγάζει αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται κι από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό, που γίνεται με ακρίβεια την αμέσως επόμενη μέρα, οπότε το να ωθηθούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να τολμήσουμε να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες είναι μάλλον δεδομένο.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις φόρα και να αλλάξεις το κάθε τι στην προσωπική σου ζωή, κυρίως να κόψεις μαχαίρι ό,τι δε σου αρέσει ή σε πιέζει. Σε έχει πιάσει για τα καλά η... άνοιξη, είσαι δραστήριος, έχεις ενθουσιασμό, δυναμισμό και ένταση, καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο κι ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις... χθες. Καλό θα ήταν όμως να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και να πας όπου επιθυμείς εσύ κι όχι αυτές. Ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο στο ταίρι σου για το τι θέλεις και τι όχι στη σχέση σου, όπως επίσης και μια καινούργια γνωριμία που έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ακόμα και σε δεσμό. Άλλωστε η σεξουαλικότητα δε σου λείπει. Μια παρέμβαση στην εμφάνισή σου, θα ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και την πέρασή σου στο αντίθετο φύλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved