Τα 5 ζώδια που φορούν «ροζ γυαλιά» όταν επιλέγουν το ταίρι τους
Astrology

Τα 5 ζώδια που φορούν «ροζ γυαλιά» όταν επιλέγουν το ταίρι τους

Η φαντασία τους μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τη φράση «πίστευα ότι με τον καιρό θα αλλάξει», όταν κάποιος αναφέρεται σε πτυχές του χαρακτήρα του/της συντρόφου του, οι οποίες τον ενοχλούν ή τον απωθούν;

Μερικά άτομα έχουν αυτήν την τάση, να αρχίζουν δηλαδή μια σχέση έχοντας κατά νου ότι θα αλλάξουν την προσωπικότητα και τις συνήθειες του/της συντρόφου τους.

Η προσδοκία ότι το άτομο που ερωτευόμαστε θα εξελιχθεί σε κάτι άλλο από αυτό που βλέπουμε ολοφάνερα μπροστά μας είναι μια λανθασμένη αντίληψη και καθόλου καλός οιωνός για την εξέλιξη μιας σχέσης. Και αυτό, επειδή δεν βλέπουμε ή δεν δεχόμαστε τον/την σύντροφό μας με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, αλλά μάλλον ως μια εκδοχή όσων πλάθει η φαντασία μας.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πέντε ζώδια που ερωτεύονται το ταίρι τους, όχι όπως είναι, αλλά όπως πιστεύουν ότι μπορεί να εξελιχθεί στην πορεία της σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρόβλημα με τους Ιχθύς είναι ότι ερωτεύονται πολύ γρήγορα. Συνήθως, έχουν σχηματίσει μια ιδεατή εικόνα για το πως νομίζουν ότι είναι ένα άτομο, χωρίς να το ξέρουν καλά.

Ένας Ιχθύς τείνει να βλέπει την καλύτερη εκδοχή των ανθρώπων και μπορεί να έχει μια εξιδανικευμένη εικόνα για κάποιον η οποία απέχει πολύ από την αλήθεια. Αν το καλοσκεφτεί όμως, με το να ερωτεύεται όμως μια φαντασίωση, δεν είναι δίκαιος ούτε απέναντι στον εαυτό του ούτε απέναντι στο άτομο που... φαντάζεται ότι αγαπά.

Ιχθύ, είναι αλήθεια ότι μπορείς να μάθεις πολλά από την πρώτη εντύπωση που σου προξενεί ένα άτομο, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να είναι το μόνο πράγμα με το οποίο πορεύεσαι όταν ξεκινάς μια σχέση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved