AstroΤσαούσα 20/04 - 26/04: Κάνε τα πικρά γλυκά!
Astrology

AstroΤσαούσα 20/04 - 26/04: Κάνε τα πικρά γλυκά!

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτή η εβδομάδα είναι ζόρικη, αλλά επειδή η επόμενη δίνει πόνο, θα την χαρακτηρίσω απλώς απαιτητική. Μην είμαστε κι αχάριστοι! Ποδαρικό στα αστρολογικά δρώμενα κάνει ο Ήλιος, που στις 20, μπαίνει στον Ταύρο. Χαρούμενα γενέθλια Ταυράκια! Με τον Ήλιο εκεί λίγο πολύ όλους μας πιάνει ένα θέμα με τα λεφτά, την ασφάλειας, την καλοπέραση και γενικώς την παρτάρα μας. Αλλά ΟΚ! Τη ζημιά όλη την κάνει ο Ερμής στον Ταύρο που τρώει το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο στις 24/04. Σφίγγουν οι πισινοί μας, σαν να λέμε. Ακούμε τα σχολιανά μας από τους γύρω και δεν μπορούμε να βγάλουμε κιχ. Έχει να πέσει κριτική, φίμωμα αλλά και μουγγαμάρα. Γενικότερα, καλύτερα να ακούμε και να μη μιλάμε για να μη μας πάρουν τα σκάγια παραπάνω, ειδικά οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Την επόμενη μέρα 25/04 πάλι ο Ερμής κάνει όψη, εξάγωνο, αυτή τη φορά, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Καθόλου κακό, αντιθέτως βοηθάει να καταπιούμε πιο εύκολα όσα έγιναν και να δούμε και μία θετική πλευρά στα πράγματα ή να ξεγλιστρίσουμε από τη δύσκολη θέση.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved