Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 27/04 έως και 03/05;
Astrology

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 27/04 έως και 03/05;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 27/04 έως και 03/05!

Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου, που παραπέμπει σε αναθεωρήσεις ή/και ανατροπές σταθερών αξιών, εξ αιτίας της εμπλοκής του Ουρανού σε αυτήν, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 16 και 18΄ του Κριού και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 5/4. Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 8/10, τα σημαντικά θα συμβούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά σίγουρα θα «μετρήσουν» και για σένα εξ αντανακλάσεως.

Ξαφνικό μπορεί να σε βρει κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 6/7 ή τις 7/1 αντίστοιχα, με τις εξελίξεις να αναφέρονται σε θέματα καριέρας κι οικογένειας.

Σου θυμίζω βέβαια ότι η επιρροή μιας έκλειψης δεν εξαντλείται την ημέρα που συμβαίνει αλλά επεκτείνεται σε ένα χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει και τους έξη μήνες.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved