Τα τρία ζώδια που είναι διαρκώς ανήσυχα
Astrology

Τα τρία ζώδια που είναι διαρκώς ανήσυχα

«Τρώγονται με τα ρούχα τους»

Μήπως είναι δύσκολο για σένα να ξαπλώσεις και να απολαύσεις λίγη ηρεμία για μεγάλο χρονικό διάστημα; Μήπως νευριάζεις μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα υποχρεωθείς να παραμείνεις ακίνητος/η για οποιονδήποτε λόγο; Ασχολείσαι με πολλά πράγματα, ενώ ταυτόχρονα πορεύεσαι προς τον στόχο σου; Εάν απάντησες «ναι» στα παραπάνω, τότε ανήκεις στα άτομα που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε νευρικά ή ανήσυχα.

Οι νευρικοί άνθρωποι είναι δύσκολο να εστιάσουν σε πράγματα που τους προκαλούν άγχος και ίσως προσπαθούν να αποφύγουν αυτές τις καταστάσεις. Αν και δεν είναι στο χέρι κανενός να ελέγχει τέτοια συναισθήματα, αυτό που συνιστάται είναι να καταπολεμά τα πράγματα που τον αγχώνουν και αν δεν μπορεί, καλύτερα να τα αποφεύγει.

Συνήθως, όταν μιλάμε για «νευρασθενικά» ζώδια, το μυαλό του καθενός πηγαίνει πρώτα στους Διδύμους και είναι φυσικό, λόγω της αεικίνητης φύσης τους. Μόνο που οι Δίδυμοι, ακριβώς επειδή η πολυπραγμοσύνη είναι εγγενής ιδιότητα, μπορούν και ανταπεξέρχονται με σχετική άνεση στις καταστάσεις που τους προκαλούν νευρικότητα. Για την ακρίβεια, αν τους απασχολεί μόνο ένα πράγμα, θα φροντίσουν οι ίδιοι να αποκτήσουν κι άλλες έννοιες. Για να μην βαριούνται δηλαδή!

Ας αφήσουμε όμως τους Διδύμους για να δούμε ποια είναι τα ζώδια που έχουν νευρική και ανήσυχη φύση, το καθένα για άλλους λόγους βέβαια.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάθε Ιχθύς μισεί την ιδέα να παραμένει στάσιμος ή αδρανής. Η εργασία είναι η προσευχή του και επιδιώκει να είναι διαρκώς απασχολημένος με κάτι. Εάν και όταν είναι ελεύθερος, χωρίς συγκεκριμένα καθήκοντα, ταράζεται πολύ. Επίσης, αν τα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved