AstroΤσαούσα 11/05 - 17/05: Ανάποδα γυρίζει ο τροχός
Astrology

AstroΤσαούσα 11/05 - 17/05: Ανάποδα γυρίζει ο τροχός

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει η πρώτη μέρα της εβδομάδας… Από τη μία δεν ξεκινάμε καλά, αφού με το καλημέρα σας στις 11/05 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους (θα φάτε καλά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) και από την άλλη ο Δίας μπαίνει στον Κριό (ανοίξτε σαμπάνια Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί, Αιγόκεροι) και χαρίζει τύχη σε όποιο σημείο του χάρτη μας επηρεάζει από τη νέα του θέση.
Στις 15 του μήνα σφίγγουν κάπως τα λουριά με το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, κυρίως για τα Σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Προχωρώντας ο Ήλιος θα βρει με εξάγωνο τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σαν να λέμε παρηγοριά στον άρρωστο. Κι αυτό γιατί στις 16 πραγματοποιείται η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού οποία αλλάζει κυριολεκτικά τα φώτα πάλι στα Σταθερά ζώδια. Ο λόγος; Απλά ο Κρόνος συμμετέχει στο σχήμα με σκληρή όψη και αυτό σημαίνει πως θέλοντας και μη θα πάρουμε το μάθημα μας.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved