Άρης στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν προβλήματα και εντάσεις!
Astrology

Άρης στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν προβλήματα και εντάσεις!

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Ο Άρης περνά στον Κριό στις 25 Μαΐου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουλίου. Θα βγάλει μπροστά κάποια ζώδια, θα τα ωθήσει να πολεμήσουν για όσα θέλουν, να διεκδικήσουν ή να ενεργοποιηθούν για να πετύχουν στόχους τους. Ωστόσο, η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική ζωή ορισμένων άλλων θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη. Επιπλέον, δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα ή αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον 4ο οίκο σου θα προκαλέσει αναταραχή στο περιβάλλον σου, με ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού, που θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, καθώς κάποιες από αυτές δε θα μπορείς να τις αποκαταστήσεις ή -αν είναι αναγκαίο- θα σου στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι συχνοί, ιδίως αν βλέπεις ότι να παρεμβαίνουν στη ζωή σου και να προσπαθούν να σου επιβάλλουν γνώμες ή σου δίνουν εντολές. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο ή κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν και δε συμφωνούν. Από την άλλη, ίσως "εγκαταλείψεις" τον χώρο σου, λόγω ιδιοκατοίκησης ή πώλησης, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις καινούργια στέγη ή να βιώσεις ένα είδος "εισβολής".

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved