Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές!
Astrology

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές!

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 30/5, 14:30 ώρα Ελλάδας, στις 09° 03’ των Διδύμων. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού και κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το α' δεκαήμερο και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 9 μοίρες.

Θεαματικές εξελίξεις, ευκαιρίες και ρίσκα που θα βγουν είναι μάλλον αναμενόμενα, καθώς τόσο ο Δίας, όσο και ο Άρης στον Κριό θα συμμετέχουν σε αυτήν κι όπως όλα δείχνουν κάποια ζώδια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές! Ποια είναι αυτά;

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου, στους Διδύμους, με τη συμμετοχή του Άρη και του Δία από τον 5ο ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτεί μια καινούργια περίοδο, κατά την οποία οι σχέσεις σου με τους άλλους και οι συνεργασίες ή συμφωνίες σου θα περάσουν σε μια άλλη φάση, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις που οι περισσότερες θα είναι ευχάριστες στο σύνολό τους κι αν κάποιες δεν νιώθεις ακόμα έτοιμος να γίνουν, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι ήταν αναγκαίες. Οι αλληλεπιδράσεις θα είναι έντονες, οι αμφιβολίες και τα διλήμματα πολλά, αλλά θα βρεις τις ισορροπίες σου και θα περάσεις τα μηνύματά σου και κυρίως θα κρατήσεις ζωντανά τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Αν δεις ότι κάτι πλέον δε σε εκφράζει ή δεν καλύπτει βασικά σου κομμάτια, δε θα διστάσεις να το εγκαταλείψεις. Ένας έρωτας ίσως περάσει στο στάδιο του δεσμού, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις συζήτηση για γάμο ή συμβίωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved