Άρης στον Κριό: Κίνδυνοι και περιπέτειες
Astrology

Άρης στον Κριό: Κίνδυνοι και περιπέτειες

Να έχεις το νου σου...

Από τις 25 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουλίου, το άτακτο παιδί του ζωδιακού θα βρει πολλά «πατήματα» για να σε έχει «στην τσίτα». Εξ άλλου ο Άρης στον Κριό θεωρεί πως έχει «καθήκον» να σε ξεσηκώσει, χωρίς να σε ρωτήσει. Το κίνητρό του είναι όπως πάντα αγνό, να λάμψει, δηλαδή, η αλήθεια, να διαλυθούν οι σκιές της υποκρισίας, να κερδίσει ο καλύτερος κλπ. Ωστόσο, συχνά οι τρόποι του δεν είναι οι ενδεδειγμένοι κι αυτό θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα.

  • Κατ’ αρχάς, η σύνοδός του με το Δία, στις 29/5, θυμίζει δύο φίλους που βγήκαν για να προκαλέσουν όση περισσότερη φασαρία μπορούν, άσχετα με το ότι οι απανταχού αθλητές και τζογαδόροι της ζωής περιμένουν μια τέτοια όψη πως και πως. Το τι ακριβώς θα πετύχει τώρα αυτό το παρεάκι κυμαίνεται από ένα κορυφαίο επίτευγμα, μέχρι μια μεγαλοπρεπέστατη «πατάτα». Τις φωτιές πάντως δεν τις γλιτώνεις, όπως κι αν έχει…
  • Το κακό πάντως είναι ότι στις 30 ακολουθεί το τετράγωνο του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα, που σημαίνει ότι στην «εξίσωση» μπαίνουν κι οι κακοί, με τη δράση τους να φουντώνει επίσης. Όσο για τις φυσικές καταστροφές, που συνωστίζονται στην αποβάθρα, είναι σίγουρα προτιμότερο να τις βλέπεις σε ταινίες, παρά να τις ζεις από πρώτο χέρι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved