Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/06 έως 15/06
Astrology

Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/06 έως 15/06

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, για το πρώτο 15μερο του Ιουνίου;

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 01/06 έως 15/06

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα του μήνα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

01.06.2022

Τα συναισθήματα αποκτούν βάθος αλλά και ένταση. Έντονη εσωστρέφεια και μία τάση θυματοποίησης, ίσως όχι εσκεμμένα, αλλά λόγω μελαγχολικής διάθεσης. Έντονη επιθυμία για τρυφερότητα και κατανόηση από τους γύρω.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

01.06.2022 (03°49´)

Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και μην παρασύρεσαι από κανενός είδους υπερβολές. Θα ακούσεις πολλά και μεγάλα λόγια όμως μην εμπιστεύεσαι απόλυτα ότι θα γίνουν και πράξη. Επίσης, από αφέλεια, πρόσεξε, μην σου ξεφύγει κάποιο μυστικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

01.06.2022 (04°43´)

Η ημέρα ευνοεί τον προγραμματισμό και την οργάνωση. Είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να βάλεις σε τάξη όλα όσα μέχρι πρότινος άφηνες στο χάος και εντέλει σου δημιουργούσαν αρνητικά συναισθήματα. Τώρα βάζεις τις βάσεις για το μέλλον.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

01.06.2022 (05°45´)

Εντάσεις θα υπάρξουν σήμερα, με αφορμή συναισθήματα που θα προκύψουν αυθόρμητα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Πρόκειται ευτυχώς για καταστάσεις μικρής διάρκειας που εύκολα μπορείς να αφήσεις πίσω σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

02.06.2022 (16°23´)

Καινούριες ιδέες σου έρχονται, όπως και αφορμές, για να αλλάξεις όσα σε έχουν κουράσει. Τώρα σου φαίνονται όλα απλά, ακόμη και εάν μέχρι πρότινος δεν τολμούσες να βγεις τη ρουτίνα σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

03.06.2022 (25°16´)

Έχεις μία μεγάλη αγκαλιά για όλους σήμερα. Θέλεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου και προσπαθείς να ερμηνεύσεις, να κατανοήσεις και να δικαιολογήσεις τις πράξεις τους. Σίγουρα κάποιοι έκαναν αθέλητα ένα λάθος, μην παρασύρεσαι όμως και τους αγιοποιείς όλους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

03.06.2022 (26°05´)

Η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα και ήρεμα. Είναι πολύ καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τους προβληματισμούς σου και να έχεις την κατανόηση των άλλων, χωρίς παρανοήσεις και λάθη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved