Μάθε αν αληθεύει η πιο γνωστή φήμη που κυκλοφορεί για το ζώδιό σου
Astrology

Μάθε αν αληθεύει η πιο γνωστή φήμη που κυκλοφορεί για το ζώδιό σου

Μάθε τι κρύβεται πίσω από τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου

Ακούμε συχνά ότι κάθε ζώδιο έχει ορισμένα θετικά και ορισμένα αρνητικά χαρακτηριστικά . Αυτό αληθεύει, ας μην ξεχνάμε όμως ότι είναι πολύ πιθανό κάποια από τα αυτά τα χαρακτηριστικά να υπάρχουν ως δυνατότητες, αλλά να μην εκδηλωθούν με την ίδια ένταση σε όλους ή να υποβόσκουν και να μην εκδηλωθούν ποτέ.

Για παράδειγμα, λέμε ότι οι Ζυγοί είναι ευγενικά όντα, όμως ας παραδεχτούμε ότι έχουμε συναντήσει και αγενείς Ζυγούς. Ή λέμε ότι η Παρθένος αγαπάει την τάξη και την καθαριότητα και πιθανότατα έχουμε γνωρίσει Παρθένους που ο προσωπικός τους χώρος ήταν «γης μαδιάμ».

Ας το ξεκαθαρίσουμε: Οποιοδήποτε χαρακτηριστικό κι αν έχει το ζώδιό σου, είναι στο χέρι σου αν θα το αναδείξεις ή θα το θάψεις ή ακόμα κι αν θα εξελίξεις ένα «κακό» χαρακτηριστικό, διοχετεύοντάς το δημιουργικά και με θετικό τρόπο.

Καλό είναι βέβαια να έχουμε κατά νου τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι στην κρίση μας. Παρακάτω θα διαβάσεις πώς γίνεται να παρεξηγηθεί ένα πασίγνωστο χαρακτηριστικό καθενός από τα 12 ζώδια και τι μπορεί να ισχύει στην πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Οι πιο γνωστοί χαρακτηρισμοί που αναφέρονται σε αυτό το ζώδιο είναι: ανυπόμονος, παρορμητικός, απότομος. Πράγματι, ο Κριός πάει κατευθείαν σε αυτό που τραβάει την προσοχή του «εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή», με συνέπεια να βλάπτει συχνά τον εαυτό του ή τους άλλους που τον ακολουθούν.

Πώς ερμηνεύεται όμως αυτή η ανυπομονησία και ποια είναι η θετική εκδοχή της; Ο Κριός, ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, οφείλει να κάνει την αρχή. Είναι ο καταλύτης και ο υπαίτιος, που εμπνέει τη δράση στους άλλους. Σκοπός και προορισμός του είναι να ξεκινά συνεχώς καινούργια πράγματα και να ρισκάρει για να μάθει τις ικανότητές του αλλά και τις δυνατότητες που κρύβονται μέσα του. Είναι πιθανό να κατασταλάξει κάπου σε μεγάλη ηλικία, διατηρώντας όμως την νεανικότητα, την ενέργεια και την προθυμία του, αν χρειαστεί να ξανακάνει το άλμα στο άγνωστο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved