Αυτό είναι το όριο κάθε ζωδίου που αν το ξεπεράσεις, θα γίνεις παρελθόν!
Astrology

Αυτό είναι το όριο κάθε ζωδίου που αν το ξεπεράσεις, θα γίνεις παρελθόν!

 Αν δεν προσέξεις, καλύτερα να ετοιμάζεις βαλίτσες!

Όλοι οι άνθρωποι κάνουν γκάφες, λάθη, αδέξιες ή εκνευριστικές κινήσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος! Μερικές φορές όμως οι λανθασμένες συμπεριφορές μπορεί να αγγίξουν ή και να ξεπεράσουν τα όρια που έχει θέσει κάθε άτομο για τον εαυτό του.

Η αλήθεια είναι ότι θα συναντήσεις πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου που θα σε φτάσουν στα όριά σου, αλλά εάν αυτό συμβεί εκ μέρους της/του συντρόφου σου, το σίγουρο είναι ότι θα έρθεις αντιμέτωπος/η με δύσκολες καταστάσεις.

Τα αίτια που οδηγούν κάποιον/α να φτάσει στα όριά του μπορεί διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Παρακάτω θα διαβάσεις ποιο είναι το γεγονός ή η συμπεριφορά που θα κάνουν το κάθε ζώδιο να πει «ως εδώ» και να μην δίνει συγχώρεση στο ταίρι του.

ΚΡΙΟΣ

Ως επί το πλείστον, ο Κριός δεν είναι το άτομο που μπορεί να κρατήσει μνησικακία για πολύ καιρό. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η δράση και το να κοιτάει μπροστά και καθώς δεν διακρίνεται και για την προσήλωσή του στις λεπτομέρειες, οπότε συνήθως είναι έτοιμος να προχωρήσει παρακάτω και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Αυτό ισχύει πράγματι, εκτός αν νιώσει προδομένος από κάποιον που λειτουργεί πίσω από την πλάτη του, υπονομεύει τις προσπάθειές του ή προσπαθεί να του βάλει τρικλοποδιές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα δεις έναν εντελώς διαφορετικό Κριό και θα γνωρίσεις την αυστηρή πλευρά του που δεν συγχωρεί με τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved