Διάλεξε το φεγγάρι που σου άρεσε περισσότερο και ανακάλυψε μια κρυφή πλευρά σου
Astrology

Διάλεξε το φεγγάρι που σου άρεσε περισσότερο και ανακάλυψε μια κρυφή πλευρά σου

Σε καθέ μια εικόνα, υπάρχει τουλάχιστον 1 λεπτομέρεια που τη διαφοροποιε

Σύμφωνα με μια μελέτη Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες, υπάρχουν εννέα τύποι ανθρώπων: ο τελειομανής και στοχαστής, ο πιστός και εξαρτημένος, ο αμφισβητίας, αυτός που νοιάζεται και βοηθά, ο ενθουσιώδης και εξωστρεφής, ο ατομιστής και εσωστρεφής, ο ερευνητής και δημιουργός, ο πιστός και επιτυχημένος και ο ειρηνιστής και φιλήσυχος. Βασισμένη σε αυτήν, είναι και κεντρική φωτογραφία του άρθρου με το φεγγάρι και τη θάλασσα.

Σε καθέ μια εικόνα, υπάρχει τουλάχιστον 1 λεπτομέρεια που τη διαφοροποιεί: πχ το φεγγάρι μπορεί να είναι πιο αριστερά ή δεξιά στη φωτογραφίας ή το κύμα να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο. Κοίτα προσεκτικά και διάλεξε αυτήν, που σου ταιριάζει καλύτερα. Θα ανακαλύψεις κρυφές πλευρές της προσωπικότητάς σου!

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες την 1η εικόνα

Αυτή η εικόνα επιλέχθηκε από το 20% όσων υποβλήθηκαν στο τεστ και η σημασία της είναι πραγματικά ξεχωριστή. Το φεγγάρι είναι στα δεξιά και η θάλασσα είναι ήρεμη, η οποία σηματοδοτεί πολύ καθαρά ποιος/α είσαι πραγματικά: Η επιθυμίες σου να δημιουργήσεις είναι τεράστια. Από τότε που ήσουν μικρός/η, είχες συνειδητοποιήσει ότι έχεις μεγάλη φαντασία, πολλά όνειρα και μελλοντικά σχέδια. Δεν θα ξεκουραστείς μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου, που θα σε κάνουν ευτυχισμένο. Ωστόσο, παρά τις ονειροπολήσεις και τη φαντασία, η αλήθεια είναι ότι είσαι πολύ προσεκτικός/η σε ό, τι έχει να κάνει με τον πραγματικό κόσμο. Γνωρίζεις περισσότερο από τον καθένα τι είναι σημαντικό για το μέλλον σου, ως εκ τούτου ενεργείς ανάλογα, σε όλες τις φάσεις της ζωής σου. Όσον αφορά στον έρωτα και τη φιλία, δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, οπότε έχεις τον/ην ίδιο/α σύντροφο και φιλίες για πολλά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved