Ο κεραυνός που θα διαλέξεις δείχνει τι είναι αυτό που χρειάζεσαι, εδώ και τώρα!
Astrology

Ο κεραυνός που θα διαλέξεις δείχνει τι είναι αυτό που χρειάζεσαι, εδώ και τώρα!

Πρέπει να αφυπνιστείς, εδώ και τώρα

Το παρόν τεστ σκοπεύει να σου δείξει ποιος είναι ο τομέας της ζωής σου, στον οποίο πρέπει να αφυπνιστείς, εδώ και τώρα. Κοίταξε προσεκτικά τη φωτογραφία με τους κεραυνούς που υπάρχουν σε έξι διαφορετικά χρώματα. Ποιος κεραυνός σε τραβάει περισσότερο; Σε ποιον σε οδηγεί η καρδιά σου;

Διάλεξε έναν και διάβασε παρακάτω πως ερμηνεύεται η επιλογή σου.

1. Μωβ κεραυνός

Ο μωβ κεραυνός έρχεται να διώξει τους φόβους σου. Μήπως υπάρχει κάτι που θέλεις να κάνεις, αλλά διστάζεις; Φοβάσαι να αποκαλύψεις στους άλλους κάτι για τον εαυτό σου; Αν ισχύει κάτι από αυτά, ήρθε η ώρα να απαλλαγείς οριστικά. Κλείσε τα μάτια, έχοντας ζωντανή την εικόνα του μωβ κεραυνού, επικεντρώσου σε αυτό που σε φοβίζει, και πες του «Φύγε». Θα νιώσεις την απελευθέρωση στο σώμα σου. Σε έχει χτυπήσει ο μωβ κεραυνός και είναι η ώρα της αφύπνισής σου.

Ίσως η επιλογή σου να σημαίνει ότι είσαι έτοιμος/η να κάνεις βήματα προς μια σημαντική αλλαγή: Να αποκτήσεις δηλαδή μια καλύτερη γνώση για το ποιος είσαι πραγματικά! Ίσως πάλι ο μωβ κεραυνός να αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που αντιμετωπίζεις αυτήν τη στιγμή. Να είσαι γενναίος/α και να αποκαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό, τις αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Πίστεψέ το. Θα γίνεις πολύ πιο ενδιαφέρον άτομο. Άλλωστε, έχεις άλλη εναλλακτική;

Να περιμένεις; Πόσο ακόμα; Κάθε μέρα που περνάει και καθυστερείς να αποτυπώσεις τον αληθινό εαυτό σου σε αυτόν τον κόσμο, είναι άλλη μια χαμένη μέρα.

Είσαι ένα ξεχωριστό άτομο, αλλά κανείς δεν θα το μάθει (ούτε ο εαυτός σου) μέχρι να επιτρέψεις στην ψυχή σου να τραγουδήσει. Εάν έχεις ξεκινήσει ήδη αυτήν τη διαδικασία, συγχαρητήρια, έχεις ακούσει και ανταποκρίνεσαι στην κλήση αφύπνισής σου.

2. Πορτοκαλί κεραυνός

Ο πορτοκαλί κεραυνός έρχεται για να σε ταρακουνήσει και να σε παρακινήσει στο γέλιο, στη χαρά και την ευχαρίστηση της στιγμής. Μερικές φορές παγιδευόμαστε τόσο πολύ στην καθημερινότητα της ζωής, που ξεχνάμε να είμαστε καλά. Να είμαστε χαρούμενοι! Παύουμε να έχουμε συνείδηση της χαράς του να είμαστε ζωντανοί.

Πόσες φορές έχεις ακούσει για την ατυχία κάποιου και σκέφτηκες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved